Har du børn, som elsker ost og nuggets? Så skal du helt sikkert introducere dem til denne fantastiske opskrift, der kombinerer favoritterne. Dejligt sprøde ostenuggets med grillostenuggets serveres med lige så sprøde hjemmelavede fritter. Spændende tilbehør er en både sød og syrlig ananas-coleslaw med aioli, purløg og citronsaft og spicy srirachamayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
1 stk
Hvidløgsfed
50 g
Ananas
1 pose
Purløg
1 stk
Grillost
(Indeholder Mælk)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
150 g
Snittet kålsalat
(Kan indeholde Selleri)
1 stk
Gulerod
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
½ stk
Citron
50 g
Srirachamayonnaise
(Indeholder Sennep, Æg)
1 stk
Æg (trin 3)
½ spsk
Hvedemel (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til tynde fritter.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Pres eller hak hvidløg fint.
Skræl ananas, og hak groft.
Hak purløg fint.
Halver citron [½ stk, 2P].
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Skær grillost i 3 cm tern (4 pr. person).
Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken.
Bland panko, Ay Cajun-ba og et stort nip peber i en anden dyb tallerken.
Kom hvedemel [½ dl | 1 dl] i en tredje dyb tallerken.
Vend grillost i mel, derefter i æg og til sidst i panko.
Placer grillost på en bageplade med bagepapir, og dryp med en smule olivenolie.
Bag i ovnen i 10 min, eller indtil gylden.
Imens, bland snittet kålsalat, gulerod, ananas, aioli, purløg, et stort skvæt citronsaft og et skvæt vand i en stor skål, og krydr med et nip salt og peber.
Anret grillostenuggets, ananas-coleslaw og fritter på tallerkener.
Server med srirachamayonnaise.