Gyldenbagte grillostenuggets
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gyldenbagte grillostenuggets

Gyldenbagte grillostenuggets

med ananas-coleslaw og srirachamayonnaise

Har du børn, som elsker ost og nuggets? Så skal du helt sikkert introducere dem til denne fantastiske opskrift, der kombinerer favoritterne. Dejligt sprøde ostenuggets med grillostenuggets serveres med lige så sprøde hjemmelavede fritter. Spændende tilbehør er en både sød og syrlig ananas-coleslaw med aioli, purløg og citronsaft og spicy srirachamayonnaise.

Tags:
Vegetarisk
Nem
Allergener:
Mælk
Sulfitter
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

50 g

Ananas

1 pose

Purløg

1 stk

Grillost

(Indeholder Mælk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Gulerod

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Citron

50 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 3)

½ spsk

Hvedemel (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)1064 kcal
Energi (kJ)4450 kJ
Fedt63.7 g
Mættet fedt25.8 g
Kulhydrat81.8 g
Sukker17.2 g
Protein39.1 g
Salt4.1 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) til tynde fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Forbered frugt og grønt
2

Pres eller hak hvidløg fint.

Skræl ananas, og hak groft. 

Hak purløg fint.

Halver citron [½ stk, 2P].

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Skær grillost i 3 cm tern (4 pr. person).

Paner ost
3

Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken. 

Bland panko, Ay Cajun-ba og et stort nip peber i en anden dyb tallerken. 

Kom hvedemel [½ dl | 1 dl] i en tredje dyb tallerken. 

Vend grillost i mel, derefter i æg og til sidst i panko.

Bag grillostenuggets
4

Placer grillost på en bageplade med bagepapir, og dryp med en smule olivenolie.

Bag i ovnen i 10 min, eller indtil gylden.

Lav ananas-coleslaw
5

Imens, bland snittet kålsalat, gulerod, ananas, aioli, purløg, et stort skvæt citronsaft og et skvæt vand i en stor skål, og krydr med et nip salt og peber.

Server
6

Anret grillostenuggets, ananas-coleslaw og fritter på tallerkener. 

Server med srirachamayonnaise.