Har du børn, som elsker ost og nuggets? Så skal du helt sikkert introducere dem til denne fantastiske opskrift, der kombinerer favoritterne. Dejligt sprøde ostenuggets med grillostenuggets serveres med lige så sprøde hjemmelavede fritter. Spændende tilbehør er en både sød og syrlig mango-coleslaw med aioli, purløg og citronsaft og spicy srirachamayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
1 pose
Purløg
200 g
Grillost
(Indeholder Mælk)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
150 g
Snittet kålsalat
1 stk
Gulerod
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
½ stk
Citron
½ stk
Mango
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
10 g
Sriracha
1 stk
Æg (trin 3)
3 spsk
Hvedemel (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til fritter.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Skræl mango [1/2 stk, 2P], skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.
Hak purløg fint.
Halver citron [½ stk, 2P].
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Skær grillost i 3 cm tern (4 pr. person).
Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken.
Bland panko, Ay Cajun-ba og et stort nip peber i en anden dyb tallerken.
Kom hvedemel [½ dl | 1 dl] i en tredje dyb tallerken.
Vend grillost i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.
Placer grillost på en bageplade med bagepapir, og dryp med olivenolie [1 spsk | 2 spsk].
Bag i ovnen i 10 min, eller indtil gylden.
Imens, bland snittet kålsalat, gulerod, mango, aioli, purløg, et stort skvæt citronsaft og et skvæt vand i en stor skål, og krydr med et nip salt og peber.
Bland mayonnaise og sriracha [1/2 pakke, 2P] i en lille skål.
Anret grillostenuggets, mango-coleslaw og fritter på tallerkener.
Server med srirachamayonnaise.