Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
1 pose
Purløg
200 g
Grillost
(Indeholder Mælk)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
150 g
Snittet kålsalat
1 stk
Gulerod
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
½ stk
Citron
50 g
Srirachamayonnaise
(Indeholder Sennep, Æg)
½ stk
Mango
1 stk
Æg (trin 3)
3 spsk
Hvedemel (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til fritter.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Skræl mango [1/2 stk, 2P], skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.
Hak purløg fint.
Halver citron [½ stk, 2P].
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Skær grillost i 3 cm tern (4 pr. person).
Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken.
Bland panko, Ay Cajun-ba og et stort nip peber i en anden dyb tallerken.
Kom hvedemel [½ dl | 1 dl] i en tredje dyb tallerken.
Vend grillost i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.
Placer grillost på en bageplade med bagepapir, og dryp med olivenolie [1 spsk | 2 spsk].
Bag i ovnen i 10 min, eller indtil gylden.
Imens, bland snittet kålsalat, gulerod, mango, aioli, purløg, et stort skvæt citronsaft og et skvæt vand i en stor skål, og krydr med et nip salt og peber.
Anret grillostenuggets, mango-coleslaw og fritter på tallerkener.
Server med srirachamayonnaise.