Gyldenbagte grillostenuggets
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gyldenbagte grillostenuggets

Gyldenbagte grillostenuggets

med mango-coleslaw og srirachamayonnaise

Har du børn, som elsker ost og nuggets? Så skal du helt sikkert introducere dem til denne fantastiske opskrift, der kombinerer favoritterne. Dejligt sprøde ostenuggets med grillostenuggets serveres med lige så sprøde hjemmelavede fritter. Spændende tilbehør er en både sød og syrlig mango-coleslaw med aioli, purløg og citronsaft og spicy srirachamayonnaise.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Æg
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

500 g

Kartofler

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Snittet kålsalat

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 pose

Purløg

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

200 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

1 stk

Gulerod

½ stk

Mango

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

1

Æg til panering

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4439 kJ
Kalorier (kcal)1061 kcal
Fedt58.7 g
Mættet fedt24.9 g
Kulhydrat96.7 g
Sukker22.9 g
Protein39.9 g
Salt6 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Forbered frugt og grønt
2

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.

Hak purløg fint.

Halver citron.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Skær grillost i 3 cm tern (4 pr. person).

Paner grillost
3

Pisk æg i en dyb tallerken.

Bland panko, Ay Cajun-ba og et stort nip peber i en anden dyb tallerken.

Kom hvedemel i en tredje dyb tallerken.

Vend grillost i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

Bag grillostenuggets
4

Placer grillost på en bageplade med bagepapir, og dryp med en smule olivenolie.

Bag i ovnen i 10 min, eller indtil gylden.

Lav mango-coleslaw
5

Imens, bland snittet kålsalat, gulerod, mango, aioli, purløg, et stort skvæt citronsaft og et skvæt vand i en stor skål, og krydr med salt og et nip peber.

Server
6

Anret grillostenuggets, mango-coleslaw og fritter på tallerkener.

Server med srirachamayonnaise.