Har du børn, som elsker ost og nuggets? Så skal du helt sikkert introducere dem til denne fantastiske opskrift, der kombinerer favoritterne. Dejligt sprøde ostenuggets med grillostenuggets serveres med lige så sprøde hjemmelavede fritter. Spændende tilbehør er en både sød og syrlig mango-coleslaw med aioli, purløg og citronsaft og spicy srirachamayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Citron
500 g
Kartofler
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
150 g
Snittet kålsalat
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1 pose
Purløg
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
200 g
Grillost
(Indeholder Mælk)
1 stk
Gulerod
½ stk
Mango
½ tsk
Salt til kartofler
1
Æg til panering
2 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.
Hak purløg fint.
Halver citron.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Skær grillost i 3 cm tern (4 pr. person).
Pisk æg i en dyb tallerken.
Bland panko, Ay Cajun-ba og et stort nip peber i en anden dyb tallerken.
Kom hvedemel i en tredje dyb tallerken.
Vend grillost i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.
Placer grillost på en bageplade med bagepapir, og dryp med en smule olivenolie.
Bag i ovnen i 10 min, eller indtil gylden.
Imens, bland snittet kålsalat, gulerod, mango, aioli, purløg, et stort skvæt citronsaft og et skvæt vand i en stor skål, og krydr med salt og et nip peber.
Anret grillostenuggets, mango-coleslaw og fritter på tallerkener.
Server med srirachamayonnaise.