Har I børn, som elsker nuggets og frikadeller? Så frister vi med en ret i samme boldgade, nemlig fantastisk sprøde majs- og baconfritters, med mozzarella og hvidløg, som bliver hele familiens nye favorit! Vi serveret de dejlige fritters med en frisk salat med kål, tomater og radiser og en cremet dilddressing med yoghurt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
140 g
Bacon, tern
2 stk
Gulerod
1 stk
Forårsløg
1 stk
Tomat
75 g
Radiser
1 dåse
Majs
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder Mælk)
2 g
Hvide Løjer & Urter
1 pose
Dild
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
150 g
Kålblanding, skåret
(Kan indeholde Selleri)
3 spsk
Hvedemel (trin 3)
2 stk
Æg (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Opvarm en stor, tør stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden. Overfør til en tallerken med køkkenrulle (lad stegefedtet blive i panden).
Riv gulerod (uskrællet) groft. Snit forårsløg fint. Skær tomat i 2 cm både. Skær radiser i tynde skiver. Hæld væde fra majs.
Pisk æg [2 stk | 4 stk] i en stor skål. Tilsæt gulerod, majs, bacon, forårsløg, revet mozzarella, Hvide Løjer & Urter [1/2 pakke, 2P], hvedemel [3 spsk | 6 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og rør godt rundt.
Hæld olivenolie i samme stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Form fars til fritters (2 pr. person), og steg i 4-5 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegt. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. TIP: Vend ikke for tidligt, da de kan falde sammen.
Hak dild fint. Bland yoghurt og dild i en lille skål. Bland kålblanding, tomat og radiser i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie. Tilsæt halvdelen af dilddressing, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
Anret majs- og baconfritters og salat på tallerkener. Server med resterende dilddressing.