Halloumifritters
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Halloumifritters

Halloumifritters

med myntedressing & perlecouscous

Har I børn, som elsker nuggets & frikadeller? Så vil vi friste med en ret i samme boldgade, nemlig fantastisk sprøde halloumifritters, som kommer til at blive hele familiens nye livret! Vi serverer de lækre fritters med perlecouscous, en skøn salat med agurk og peberfrugt og en smukt grøn myntedressing.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Halloumi

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Middelhavsdrøm

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 pose

Mynte

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

60 g

Blandet salat

1 stk

Agurk

1 stk

Peberfrugt

½ stk

Rød chili

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 2)

6 spsk

Hvedemel (trin 2)

4 dl

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)964 kcal
Energi (kJ)4033 kJ
Fedt35.6 g
Mættet fedt19.8 g
Kulhydrat106.22 g
Sukker20.3 g
Protein50.08 g
Salt3.9 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Riv halloumi groft. Riv gulerod (uskrællet) groft. Pres eller hak hvidløg fint.Flæk chili [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og hak fint. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag. 

Bland fars
2

Pisk æg* [2 stk | 4 stk] og Middelhavsdrøm sammen i en stor skål. Tilsæt gulerod, halloumi, hvidløg og chili, og rør rundt. Tilsæt hvedemel* [1 dl | 2 dl] og et stort nip salt* og peber*, og rør godt rundt.

Kog perlecouscous
3

Bring vand* [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadigvæk har bid.

Steg fritters
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Form fars till fritters (2 pr. person), og steg i 5-6 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Bland salat
5

Hak mynte fint. Skær peberfrugt og agurk i 2 cm tern. Bland yoghurt, mynte (gem lidt til anretning) og et nip salt* og peber* i en lille skål. Vend salat, agurk og peberfrugt med en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en stor skål.

Server
6

Anret perlecouscous, halloumifritters og salat på tallerkener. Dryp med myntedressing.Top med resterende mynte.