Prøv denne klassiker i japansk forklædning; Fritters med friske asiatiske smage i form af forårsløg, kål og gulerødder. Dertil frisk lime og en velsmagende asiatisk dressing med mayonnaise. En frisk ret, der er let at tilberede og giver en storslået smagsoplevelse! Japansk-inspirerede fritters bliver let en ny yndlingsret!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Hvide Løjer & Urter
150 g
Kålblanding, skåret
20 g
Asiatisk dressing
(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Lime, økologisk
20 g
Peanuts
1 pose
Koriander
200 g
Halloumi
1 stk
Gulerod
1 stk
Forårsløg
½ stk
Rød chili
1 stk
Agurk
2 stk
Æg (trin 2)
6 spsk
Hvedemel (trin 2)
Riv gulerod (uskrællet) groft. Riv halloumi groft. Snit forårsløg fint. Flæk chili [1/2 stk, 2P] på langs, fjern kerner, og hak fint. Skær agurk i 1 cm tern.
Pisk æg* [2 stk | 4 stk] og Hvide Løjer & Urter i en skål. Tilsæt gulerod, halloumi, forårsløg og chili, og rør rundt. Tilsæt hvedemel* [1 dl | 2 dl] og et stort nip peber*, og bland det hele sammen.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Form fars til fritters (2 pr. person), og steg i 5-6 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Skær lime i både. Hak peanuts groft. Bland en smule olivenolie* og et skvæt limesaft i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*. Tilsæt kålblanding, agurk og peanuts, og bland sammen.
Bland asiatisk dressing og mayonnaise i en lille skål. Hak koriander groft.
Anret fritters og kålsalat på tallerkener. Top med koriander. Server med asiatisk mayonnaise og limebåde.