Roasted butternut in ginger coconut noodle soup
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Roasted butternut in ginger coconut noodle soup

with charred pak choi and chilli-peanut-coriander topping

Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Butternutsquash

2 stk

Hvidløgsfed

2 tsk

Ingefær

1 stk

Citrongræs

1 stk

Pak choi

4 g

Ga-Laksa

440 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

90 ml

Kokosmælk

1 stk

Rød chili

1 pose

Koriander

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til stegning

4 dl

Vand til suppe

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2320 kJ
Kalorier (kcal)554 kcal
Fedt17 g
Mættet fedt8.3 g
Kulhydrat81.4 g
Sukker4.2 g
Protein17.9 g
Salt2.9 g

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image