Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
Synes du, at det er besværligt og tidskrævende at tilberede fisk? Så vil du skifte mening efter at have prøvet denne opskrift, som giver dig det skønneste måltid på under en halv time. Vi steger ørred, og glaserer den derefter med hoisinsauce. Samtidigt koger vi ris, og laver en frisk pak choi-salat med gulerod, lime, chili og koriander. Vi topper herlighederne med asiatisk mayonnaise, og så er maden færdig.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Ørred
(Indeholder Fisk)
150 g
Langkornede hvide ris
1 pose
Koriander
½ g
Chiliflager
30 g
Hoisinsauce
(Indeholder Sesam, Soja, Gluten, Hvede)
50 g
Asiatisk mayonnaise
(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)
½ stk
Lime
1 stk
Gulerod
1 stk
Pak choi
½ tsk
Salt (trin 1)
2.5 dl
Vand (trin 1)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
Bring vand [2,5 dl | 5 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.
Steg med skindsiden nedad i 3-4 min.
Vend fisk, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.
Riv koriander groft.
Hak pak choi groft.
Halver lime [½ stk, 2P].
Bland gulerod, pak choi, chiliflager [1/2 pakke, 2P], koriander, limesaft [1 spsk | 2 spsk] og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor skål.
Anret ris og salat på tallerkener.
Top med fisk og hoisinsauce.
Server med asiatisk mayonnaise.