topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hoisin-glaseret ørred

Hoisin-glaseret ørred

med pak choi-salat og asiatisk mayonnaise

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Synes du, at det er besværligt og tidskrævende at tilberede fisk? Så vil du skifte mening efter at have prøvet denne opskrift, som giver dig det skønneste måltid på under en halv time. Vi steger ørred, og glaserer den derefter med hoisinsauce. Samtidigt koger vi ris, og laver en frisk pak choi-salat med gulerod, lime, chili og koriander. Vi topper herlighederne med asiatisk mayonnaise, og så er maden færdig.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Fisk
Sesam
Soja
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Ørred

(Indeholder Fisk)

150 g

Langkornede hvide ris

1 pose

Koriander

½ g

Chiliflager

30 g

Hoisinsauce

(Indeholder Sesam, Soja, Gluten, Hvede)

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

½ stk

Lime

1 stk

Gulerod

1 stk

Pak choi

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

2.5 dl

Vand (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2998 kJ
Kalorier (kcal)716 kcal
Fedt32.8 g
Mættet fedt2.1 g
Kulhydrat72.1 g
Sukker10 g
Protein31.6 g
Salt3.9 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [2,5 dl | 5 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Steg fisk
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt. 

Steg med skindsiden nedad i 3-4 min. 

Vend fisk, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. 

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav pak choi-salat
3

Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.

Riv koriander groft. 

Hak pak choi groft. 

Halver lime [½ stk, 2P].

Bland gulerod, pak choi, chiliflager [1/2 pakke, 2P], koriander, limesaft [1 spsk | 2 spsk] og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor skål.

Server
4

Anret ris og salat på tallerkener.

Top med fisk og hoisinsauce.

Server med asiatisk mayonnaise.