Hoisin- og srirachastegt oksekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hoisin- og srirachastegt oksekød

Hoisin- og srirachastegt oksekød

med jasminris, broccoli & lime

Den klassiske kødsauce får en opgradering af hoisinsauce, soyasauce og sriracha. Vi har erstattet spaghetti med spændende hvidløg- og ingefærsris. Server med peanuts, chili og lime, og overrask familien med en spændende ret, som vil blive slugt af alle!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

30 g

Hoisinsauce

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

10 g

Sriracha

20 g

Peanuts

250 g

Hakket oksekød

1 stk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

250 g

Broccoli

1 g

Chiliflager

½ stk

Lime, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

efter behov

Smør (trin 1)

½ spsk

Hvedemel (trin 3)

½ dl

Vand (trin 3)

3 dl

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)558 kcal
Energi (kJ)2336 kJ
Fedt13.14 g
Mættet fedt5.3 g
Kulhydrat72.84 g
Sukker4.9 g
Protein36.83 g
Salt4.9 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Riv ingefær og hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en stor gryde på middel varme. Svits hvidløg og ingefær i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. 

Forbered grøntsager
2

Skær broccoli i 2 cm buketter. Skær lime i både.

Bland srirachasauce
3

Pisk koldt vand* [1/2 dl | 1 dl] og hvedemel* [1 tsk | 2 tsk] sammen i en skål. Tilsæt hoisinsauce, sojasauce, sriracha [1/2 pakke, 2P] og et stort skvæt limesaft, og rør godt rundt. 

Steg oksekød
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg oksekød i 3-5 min, eller indtil brunet. Krydr med et nip salt* og peber*. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt srirachasauce
5

Tilsæt broccoli, og steg i yderligere 1-2 min. Tilsæt srirachasauce, bring i kog. Sænk til lav varme, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*. TIP: Tilsæt et nip chiliflager, hvis du er glad for stærk mad.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med oksekød. Drys med peanuts. Server med resterende limebåde. TIP: Drys med et nip chiliflager, hvis du er glad for stærk mad.