topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hoisin pulled pork-tacos

Hoisin pulled pork-tacos

med sesambagte kartofler og sprød glaskålssalat

I aften forkæler vi alle modige tacos-elskere med en yderst innovativ opskrift på spændende hoisin pulled pork-tacos. Vi fylder vores tacos med asiatisk mayonnaise, pulled pork vendt med hoisinsauce, frisk agurk, syltede radiser, ristede løg og frisk chili. Lige så spændende tilbehør er sesambagte kartofler med ingefær og sprød glaskålssalat med honning-ingefærdressing.

Tags:
Nem
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep
Sesam
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

300 g

Pulled pork

1 stk

Agurk

75 g

Radiser

1 pose

Koriander

½ stk

Rød chili

1 stk

Ristede løg

(Indeholder Gluten)

500 g

Kartofler

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Byg, Kamut, Nødder, Havre, Jordnødder, Rug, Spelt, Hvede)

60 g

Hoisinsauce

(Indeholder Sesam, Soja, Gluten, Hvede)

½ stk

Lime

1 stk

Glaskål, hvid

100 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

50 g

Honning-ingefærdressing

(Indeholder Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5643 kJ
Kalorier (kcal)1349 kcal
Fedt66.7 g
Mættet fedt14.3 g
Kulhydrat138.6 g
Sukker29.5 g
Protein46 g
Salt6 g

Redskaber

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, og drys med sesamfrø. Krydr med Ginger Ninja, salt og peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Sylt radiser
2

Imens, skær radiser i tynde skiver. 

Skær lime [½ stk, 2P] i både.

Bland limesaft, sukker [1/2 tsk I 1 tsk], salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og radiser i en skål.

Forbered pulled pork
3

Kom svinekød (inklusive lage fra pakken) i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.

Lav glaskålssalat
4

Imens, skræl glaskål, og skær i stave. 

Bland glaskål, honning-ingefærdressing, salt og peber i en mellemstor skål.

Hak agurk fint. 

Flæk chili [½ stk, 2P], fjern kerner, og hak fint.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Træk svinekød i strimler med to gafler i gryden.

Tilsæt hoisinsauce, og vend sammen.

Server
6

Smør tortillabrød med asiatisk mayonnaise, og fyld med pulled pork, agurk, radiser, ristede løg og chili. 

Top med koriander.

Server med glaskålssalat, kartofler og overskydende asiatisk mayonnaise. 

TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image