Hoisinstegt svine- og kalvekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hoisinstegt svine- og kalvekød

Hoisinstegt svine- og kalvekød

med sesamris og spicy srirachamayonnaise

Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at I ikke bliver skuffede over resultatet. I aften laver vi en fantastisk ret med hoisinstegt svine- og kalvekød, hvidløg, ingefær, gulerod og kål. Skønt tilbehør er sesamris, spicy srirachamayonnaise og forårsløg.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sulfitter
Sesam
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Hakket svine-/kalvekød

150 g

Jasminris

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

½ stk

Ingefær

12.5 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Forårsløg

150 g

Rødkål, skåret

30 g

Hoisinsauce

(Indeholder Sesam, Soja, Gluten, Hvede)

1 stk

Gulerod

50 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

1 stk

Hvidløgsfed

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 3)

½ tsk

Sukker (trin 5)

2 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)736 kcal
Energi (kJ)3078 kJ
Fedt31.6 g
Mættet fedt6.9 g
Kulhydrat77.6 g
Sukker14 g
Protein34.1 g
Salt6.1 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Opvarm en mellemstor gryde på middelhøj varme.

Rist sesamfrø i 2-3 min, eller indtil gyldne og velduftende. 

Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.

TIP: Fjern ikke låget!

Forbered grøntsager
2

Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. 

Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne). 

Pres eller hak hvidløg fint.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Steg hakket kød
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hvidløg og ingefær i 1-2 min, eller indtil bløde og velduftende.

Tilsæt hakket svine-/kalvekød, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og steg videre i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt grøntsager
4

Tilsæt gulerod, det hvide forårsløg og rødkål, og steg i yderligere 2-3 min, eller indtil grøntsagerne er bløde.

Lav sauce
5

Tilsæt hoisinsauce, sojasauce, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], vand [2 spsk | 4 spsk] og hvidvinseddike [1/2 pakke, 2P], og lad simre under omrøring i 1 min.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med svine-/kalvekød, srirachamayonnaise og det grønne forårsløg.