Hoisinstegt svine- og kalvekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hoisinstegt svine- og kalvekød

Hoisinstegt svine- og kalvekød

med sesamris og spicy srirachamayonnaise

Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at I ikke bliver skuffede over resultatet. I aften laver vi en fantastisk ret med hoisinstegt svine- og kalvekød, hvidløg, ingefær, gulerod og kål. Skønt tilbehør er sesamris, spicy srirachamayonnaise og forårsløg.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sulfitter
Sesam
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Hakket svine-/kalvekød

150 g

Jasminris

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

½ stk

Ingefær

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Forårsløg

150 g

Rødkål, skåret

30 g

Hoisinsauce

(Indeholder Sesam, Soja, Gluten, Hvede)

1 stk

Gulerod

1 stk

Hvidløgsfed

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 3)

½ tsk

Sukker (trin 5)

2 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3206 kJ
Kalorier (kcal)766 kcal
Fedt34.4 g
Mættet fedt7.6 g
Kulhydrat79.4 g
Sukker15.4 g
Protein35.2 g
Salt6.7 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

Tilsæt sesamfrø, og rør rundt.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered grøntsager
2

Imens, riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. 

Snit forårsløg fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Steg hakket kød
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hvidløg og ingefær i 1-2 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt hakket svine-/kalvekød, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og peber, og steg videre i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt grøntsager
4

Tilsæt gulerod, forårsløg og rødkål, og steg i yderligere 2-3 min, eller indtil grøntsagerne er bløde.

Lav sauce
5

Tilsæt hoisinsauce, sojasauce, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], vand [2 spsk | 4 spsk] og hvidvinseddike, og lad simre under omrøring i 1 min.

Bland mayonnaise og sriracha i en lille skål.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med svine-/kalvekød og srirachamayonnaise.