Honning- og sojaglaseret svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Honning- og sojaglaseret svinekød

Honning- og sojaglaseret svinekød

med forårsløgsris og syrlig agurkesalat

Server familiens aromatiske forårsløgsris og vidunderlig honning- og sojaglaseret svinekød. Vi steger kødet, og glaserer det med en fantastisk glace med sojasauce og honning-ingefærdressing. Friskt og farverigt tilbehør er en syrlig agurkesalat med lime og spinat.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svineschnitzel

150 g

Basmatiris

1 stk

Agurk

½ stk

Lime

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Forårsløg

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

50 g

Honning-ingefærdressing

(Indeholder Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

½ spsk

Hvedemel (trin 4)

1 dl

Vand (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)657 kcal
Energi (kJ)2748 kJ
Fedt23.4 g
Mættet fedt5.1 g
Kulhydrat71.1 g
Sukker8.1 g
Protein39.2 g
Salt5.3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Snit forårsløg fint.

Opvarm olivenolie [½ spsk | 1 spsk] i en mellemstor gryde på middelhøj varme.

Svits forårsløg i 1-2 min, eller indtil gylden.

Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller inditl vandet er absorberet.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Steg kød
2

Krydr svinekød med et nip salt.

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på høj varme.

Steg svinekød i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegt, og overfør til en tallerken.

Lav agurkesalat
3

Imens, skyl spinat under koldt vand i et dørslag.

Skær agurk i 1 cm halve skiver.

Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

Bland agurk, et skvæt limesaft og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en skål.

Lav glace
4

Pisk vand [1 dl | 2 dl] og hvedemel [1/2 spsk | 1 spsk] sammen til en jævning i en lille skål. 

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt sojasauce, honning-ingefærdressing og jævning, og lad simre under omrøring i 2-3 min.

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen virker tyk.

Tilsæt kød
5

Tilsæt svinekød, og vend med glace.

Vend spinat og olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i skålen med agurk.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med svinekød og glace.

Server med agurkesalat.