Server familiens aromatiske forårsløgsris og vidunderlig honning- og sojaglaseret svinekød. Vi steger kødet, og glaserer det med en fantastisk glace med sojasauce og honning-ingefærdressing. Friskt og farverigt tilbehør er en syrlig agurkesalat med lime og spinat.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svineschnitzel
150 g
Basmatiris
1 stk
Agurk
½ stk
Lime
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
1 stk
Forårsløg
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
50 g
Honning-ingefærdressing
(Indeholder Sennep)
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
½ spsk
Olivenolie (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
½ spsk
Hvedemel (trin 4)
1 dl
Vand (trin 4)
½ spsk
Olivenolie (trin 5)
Snit forårsløg fint.
Opvarm olivenolie [½ spsk | 1 spsk] i en mellemstor gryde på middelhøj varme.
Svits forårsløg i 1-2 min, eller indtil gylden.
Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller inditl vandet er absorberet.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Krydr svinekød med et nip salt.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på høj varme.
Steg svinekød i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegt, og overfør til en tallerken.
Imens, skyl spinat under koldt vand i et dørslag.
Skær agurk i 1 cm halve skiver.
Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.
Bland agurk, et skvæt limesaft og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en skål.
Pisk vand [1 dl | 2 dl] og hvedemel [1/2 spsk | 1 spsk] sammen til en jævning i en lille skål.
Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.
Tilsæt sojasauce, honning-ingefærdressing og jævning, og lad simre under omrøring i 2-3 min.
TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen virker tyk.
Tilsæt svinekød, og vend med glace.
Vend spinat og olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i skålen med agurk.
Anret ris i dybe tallerkener.
Top med svinekød og glace.
Server med agurkesalat.