Honningglaserede veggiestrimler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Honningglaserede veggiestrimler

Honningglaserede veggiestrimler

med salatost-gulerodssalat og persille

I aften sørger vi for at give kebab et ekstra twist ved at stege den med Harissa-krydderi, chiliflager og røget paprika. Vi serverer vores Honning-harissaglaseret kebab med luftige basmatiris, en frisk og farverig salat med agurk, gulerod, persille, citron, salatost og tranebær og cremet yoghurt.

Tags:
Lynhurtig
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Soja
Hvede
Gluten
Sennep
Havre

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Honning

1 stk

Citron

2 g

Røget paprika

½ g

Chiliflager

1 stk

Agurk

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

150 g

Basmatiris

20 g

Tranebær

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

1 stk

Gulerod, Julienne

4 g

Harissa-krydderi

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Olie til salat

1 spsk

Smør til stegning

¼ tsk

Salt til vegetarprotein

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3815 kJ
Kalorier (kcal)912 kcal
Fedt44 g
Mættet fedt65.8 g
Kulhydrat95.9 g
Sukker25.2 g
Protein34.3 g
Salt5.2 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Lav salat
2

Imens, hak agurk groft.

Halver citron.

Hak persille groft.

Smuldr salatost.

Bland agurk, gulerod, salt, citronsaft, persille, olivenolie, salatost og tranebær i en stor skål.

Steg kebab
3

Smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kebab med Harissa-krydderi, chiliflager, røget paprika og salt i 3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt honning og vand, og lad simre i 30 sek, eller indtil karamelliseret.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Server
4

Anret ris, kebab og salat i dybe tallerkener.

Top med yoghurt.