Honningglaseret vegetarkebab
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Honningglaseret vegetarkebab

Honningglaseret vegetarkebab

med salatost-gulerodssalat og persille

I aften sørger vi for at give kebab et ekstra twist ved at stege den med Harissa-krydderi, chiliflager og røget paprika. Vi serverer vores Honning-harissaglaseret kebab med luftige basmatiris, en frisk og farverig salat med agurk, gulerod, persille, citron, salatost og tranebær og cremet yoghurt.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Soja
Hvede
Gluten
Sennep
Havre
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

2 g

Røget paprika

½ g

Chiliflager

4 g

Harissa-krydderi

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

25 g

Honning

150 g

Basmatiris

1 pose

Bredbladet persille

½ stk

Citron

20 g

Tranebær

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

1 stk

Gulerod, Julienne

1 stk

Agurk

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Smør (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3771 kJ
Kalorier (kcal)901 kcal
Fedt44.1 g
Mættet fedt65.8 g
Kulhydrat89.3 g
Sukker24.7 g
Protein33.2 g
Salt5.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Lav salat
2

Imens, hak agurk groft.

Halver citron [1/2 stk, 2P].

Hak persille groft.

Smuldr salatost.

Bland agurk, gulerod, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], citronsaft [1 spsk | 2 spsk], persille, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salatost og tranebær i en stor skål.

Steg kebab
3

Smelt smør [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kebab med Harissa-krydderi, chiliflager [1/2 pakke, 2P], røget paprika [1/2 pakke, 2P] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt honning og vand [1 spsk | 2 spsk], og lad simre i 30 sek, eller indtil karamelliseret.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad. 

Server
4

Anret ris, kebab og salat i dybe tallerkener. 

Top med yoghurt.