Hurtig bacon- og svampepasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig bacon- og svampepasta

Hurtig bacon- og svampepasta

med kraftig rødvinssauce og frisk persille

I aften laver vi rigtig hyggemad, som garanteret vil stille sulten ved bordet! For hvem kan sige nej til pasta, bacon og rødvinssauce? Vi koger en dejlig rødvinssauce med løg, bacon, portobello og tomater, som vi blander med spaghetti. Vi topper vores bacon- og svampepasta med frisk persille og så er maden klar!

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

140 g

Bacon, tern

30 g

Rødvinssauce

(Indeholder Sulfitter)

½ stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Tomat

150 g

Portobello

½ dåse

Tomatpuré

4 g

Oksebouillon

1 pose

Bredbladet persille

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)593 kcal
Energi (kJ)2481 kJ
Fedt20 g
Mættet fedt7.6 g
Kulhydrat74.9 g
Sukker11.1 g
Protein26.5 g
Salt2.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente’. 

Gem en smule pastavand [1,5 dl | 3 dl], og hæld resten fra.

Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden. 

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg bacon
2

Opvarm en stor, tør stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Forbered grøntsager
3

Hak løg [1/2 stk, 2P] fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak persille fint. 

Skær svampe i tynde skiver.

Skær tomat i 2 cm tern.

Steg grøntsager
4

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Steg løg, tomat og svampe i 3-4 min, eller indtil bløde.

Tilsæt tomatpuré [1/2 dåse, 2P] og hvidløg, og steg videre i 30 sek.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pastavand, rødvinssauce [1/2 pakke, 2P], oksebouillon, halvdelen af bacon og persille (gem lidt til anretning), og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. 

Tilsæt pasta, og vend sammen.

Smag til med salt og peber.

Server
6

Anret svampe- og baconpasta i dybe tallerkener.

Top med resterende bacon og persille.