Den vidunderlige svampeburger med bacon er et spændende alternativ til den klassiske burger. En lækker coleslaw med sprød kål, gulerod og cremet mayo er perfekt tilbehør! Vi smører briochebollerne med cajunmayo og topper burgerne med spejlæg. En nem og hurtig ret, som hele familien kommer at elske!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
125 g
Bacon, skiver
200 g
Champignon
1 stk
Rødløg
½ stk
Citron, økologisk
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Gulerod
150 g
Kålblanding, skåret
2 stk
Briocheboller
50 g
Ketchup
1 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
2 stk
Æg (trin 4)
Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft. Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 3-5 min på hver side, eller indtil sprød. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Hak svampe groft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Opvarm samme stegepande på høj varme. Steg svampe og rødløg i 4-5 min, og krydr med et nip salt* og peber*.
Skær citron [1/2 stk, 2P] i både. Riv gulerod (uskrællet) groft. Bland citronsaft [1 spsk | 2 spsk] og halvdelen af mayonnaise i en mellemstor skål. Vend kålblanding og gulerod med et nip salt* og peber* i skålen.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Spejl æg* [2 stk | 4 stk] i 4-6 min, eller indtil æggehviden er fast og blommen stadig er mest flydende.
Del boller på midten, og varm i ovnen i 3-4 min. Bland ketchup, Ay Cajun-ba [1 tsk | 2 tsk] og resterende mayonnaise i en lille skål.
Smør boller med cajunmayonnaise. Fyld med svampe, bacon og 1/3 af coleslaw. Top med spejlæg. Server med resterende coleslaw.