Hurtig baconburger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig baconburger

Hurtig baconburger

med pandestegt champignon og spejlet æg (OBS! Æg medfølger ikke)

Den vidunderlige svampeburger med bacon er et spændende alternativ til den klassiske burger. En lækker coleslaw med sprød kål, gulerod og cremet mayo er perfekt tilbehør! Vi smører briochebollerne med cajunmayo og topper burgerne med spejlæg. En nem og hurtig ret, som hele familien kommer at elske!

Tags:
Hurtig
<650 kcal 2P-baseret
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Æg
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

125 g

Bacon, skiver

200 g

Champignon

1 stk

Rødløg

½ stk

Citron, økologisk

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Gulerod

150 g

Kålblanding, skåret

2 stk

Briocheboller

50 g

Ketchup

1 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2263 kJ
Kalorier (kcal)541 kcal
Fedt38.7 g
Mættet fedt10.9 g
Kulhydrat21.5 g
Sukker16.7 g
Protein20.9 g
Salt2.1 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Steg bacon
1

Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft. Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 3-5 min på hver side, eller indtil sprød. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Steg svampe og løg
2

Hak svampe groft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Opvarm samme stegepande på høj varme. Steg svampe og rødløg i 4-5 min, og krydr med et nip salt* og peber*.

Lav coleslaw
3

Skær citron [1/2 stk, 2P] i både. Riv gulerod (uskrællet) groft. Bland citronsaft [1 spsk | 2 spsk] og halvdelen af mayonnaise i en mellemstor skål. Vend kålblanding og gulerod med et nip salt* og peber* i skålen.

Spejl æg
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Spejl æg* [2 stk | 4 stk] i 4-6 min, eller indtil æggehviden er fast og blommen stadig er mest flydende.

Bland cajunmayonnaise
5

Del boller på midten, og varm i ovnen i 3-4 min. Bland ketchup, Ay Cajun-ba [1 tsk | 2 tsk] og resterende mayonnaise i en lille skål.

Server
6

Smør boller med cajunmayonnaise. Fyld med svampe, bacon og 1/3 af coleslaw. Top med spejlæg. Server med resterende coleslaw.