"Lyst til en omgang spicy og smørstegt svinekød? Vores Hurtig buffalo-glaseret hakket svinekød er fuld af aromatiske og vibrerende smage, der forkæler dine smagsløg. Nyd at du lynhurtigt får aromatisk kød, persilleris og sprød slaw på tallerkenen. "
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ stk
Hvidløgsfed
½ stk
Gulerod, Julienne
25 g
Honning
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
250 g
Hakket svinekød
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
4 g
Røget paprika
150 g
Basmatiris
150 g
Spidskål, skåret
1 stk
Æble
1 pose
Bredbladet persille
20 g
Sriracha
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
½ spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til slaw
1 spsk
Smør til glace
1 spsk
Ketchup til glace
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kød med salt i 4-5 min, eller indtil brunet.
Imens, skær æble i tynde, halve skiver. Hak hvidløg og løg fint.
Bland fraiche, mayonnaise, hvidløg, æble, spidskål, gulerod, salt og et nip peber i en stor skål.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Sænk varmen på stegepanden til middel varme.
Tilsæt smør og røget paprika, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt sriracha, honning og ketchup, rør rundt, og sluk for varmen.
Riv persille groft, og vend i gryden med ris lige inden servering.
Anret ris, kød og slaw i dybe tallerkener.