Prøv en ny spændende asiatisk ret med masser af skønne ingredienser.Her frister vi med en velsmagende fortolkning af den kinesiske klassikere char siu, og den ret skuffer ikke. Smag svine- og kalvekød og grøntsager til med sojasauce, hoisinsauce, hvidløg og ingefær, og bland med nudler. Top med crunchy peanuts og spicy chili for en perfekt oplevelse.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
250 g
Hakket svine-/kalvekød
1 stk
Pak choi
150 g
Udonnudler, tørrede
(Indeholder Gluten, Hvede)
10 g
Ingefærpasta
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
2 stk
Hvidløgsfed
1 g
Chiliflager
1 stk
Rødløg
1 stk
Gulerod, Julienne
30 g
Hoisinsauce
(Indeholder Sesam, Soja, Gluten, Hvede)
½ dl
Gemt nudelvand
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til grøntsager
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.
Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.
Tilsæt hoisinsauce og nudelvand, og vend sammen.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Pres eller hak hvidløg fint.
Hak pak choi groft.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg rødløg og hakket svine-/kalvekød med Ginger Ninja og salt i 4-5 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Tilsæt gulerod, ingefærpasta, hvidløg og salt, og steg i 1-2 min, eller indtil velduftende.
Tilsæt pak choi, og steg videre i 1 min. Sænk til lav varme.
Tilsæt sojasauce og nudler, og vend sammen.
Krydr med et nip salt og peber.
TIP: Bland alt i gryden, hvis der ikke er plads i panden.
Anret nudler, grøntsager og kød i dybe tallerkener.
Top med peanuts og chiliflager.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.