Hurtig Indisk reje-'korma'
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig Indisk reje-'korma'

Hurtig Indisk reje-'korma'

med ternet agurk og sød abrikoschutney

Korma er en indisk ret, som indeholder en fantastisk sauce med madlavningsfløde. Aftenens korma frister desuden med rejer, gulerod, karrypasta og skønne indiske krydderier. Vi serveres vores korma med luftige ris, ternet agurk, chiliflager og sød abrikoschutney.

Tags:
10 min prep
Lynhurtig
Hurtig
Spis mig først
Allergener:
Jordnødder
Sennep
Krebsdyr
Selleri
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

1 stk

Agurk

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder Sennep)

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

½ g

Chiliflager

4 g

Mild Mahal

1 stk

Gulerod, Julienne

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

15 g

Kokosmel

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til sauce

2 spsk

Vand til sauce

½ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2887 kJ
Kalorier (kcal)690 kcal
Fedt30.2 g
Mættet fedt14.2 g
Kulhydrat82.5 g
Sukker17.2 g
Protein20.4 g
Salt5.9 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.

Tilsæt kokosmel lige inden servering, og vend sammen.

Lav korma
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt rejer, gulerod, karrypasta, Mild Mahal, kokosmælk, vand, grøntsagsbouillon og salt. Sænk til middel varme, og lad simre i 3-4 min, eller indtil rejerne er gennemstegte.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Forbered agurk
3

Imens, hak agurk groft.

Server
4

Anret ris og reje-'korma' i dybe tallerkener.

Top med agurk og peanuts.

Drys agurk med chiliflager og et nip salt.

Server med abrikoschutney.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image