På jagt efter en hurtig omgang aftensmad? Med vores Cremet kyllinge-svampegryde, serveret med luftige jasminris og estragon-hvidløgsolie, kan du nyde et komplet måltid, som du laver på kun 15 minutter!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Kyllingebryststrimler
1 stk
Champignon, skivet
4 g
Kyllingebouillon
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
15 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
1 pose
Estragon
1 stk
Løg
1 stk
Hvidløgsfed
150 g
Jasminris
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1.5 spsk
Olie til urteolie
½ spsk
Olie til stegning
½ tsk
Salt til kød
1 spsk
Mel til sauce
1 dl
Vand til sauce
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen.
Imens, hak estragon og hvidløg fint.
Bland estragon, olivenolie, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling, løg og svampe med salt i 3-4 min, eller indtil løgene er bløde.
Tilsæt hvedemel, og steg i 30 sek under omrøring.
Sænk til middel varme.
Tilsæt kyllingebouillon, sennep, madlavningsfløde og vand, og lad simre i 1 min, eller indtil saucen er let tyknet og kyllingen gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Anret ris og gryderet i skåle.
Dryp med estragonolie.