Hurtig kylling- og svampegryde
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig kylling- og svampegryde

Hurtig kylling- og svampegryde

med jasminris og frisk estragonoile

På jagt efter en hurtig omgang aftensmad? Med vores Cremet kyllinge-svampegryde, serveret med luftige jasminris og estragon-hvidløgsolie, kan du nyde et komplet måltid, som du laver på kun 15 minutter!

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Hvedefri
Allergener:
Mælk
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingebryststrimler

1 stk

Champignon, skivet

4 g

Kyllingebouillon

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

15 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

1 pose

Estragon

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Jasminris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1.5 spsk

Olie til urteolie

½ spsk

Olie til stegning

½ tsk

Salt til kød

1 spsk

Mel til sauce

1 dl

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3537 kJ
Kalorier (kcal)845 kcal
Fedt41.3 g
Mættet fedt19.4 g
Kulhydrat94.1 g
Sukker7 g
Protein47.2 g
Salt4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen.

Imens, hak estragon og hvidløg fint.

Bland estragon, olivenolie, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Steg kylling
2

Skær løg i tynde, halve skiver.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling, løg og svampe med salt i 3-4 min, eller indtil løgene er bløde.

Tilsæt hvedemel, og steg i 30 sek under omrøring.

Lav sauce
3

Sænk til middel varme.

Tilsæt kyllingebouillon, sennep, madlavningsfløde og vand, og lad simre i 1 min, eller indtil saucen er let tyknet og kyllingen gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
4

Anret ris og gryderet i skåle.

Dryp med estragonolie.