Værsgo - en perfekt ret at servere, når middagen skal gå hurtigt! På blot 20 minutter steges kyllingestrimler og sprøde grøntsager med en smagfuld krydderiblanding og cremet kokosmælk. Server med jasminris, koriander og abrikoschutney, og nyd hver en bid.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Jasminris
150 g
Spidskål, skåret
2 stk
Gulerod
2 stk
Hvidløgsfed
300 g
Kyllingelårfilet
250 ml
Kokosmælk
1 stk
Lime
1 pose
Koriander
3 g
Goan Xacuti
50 g
Abrikoschutney
(Indeholder Sennep)
3.5 dl
Vand
efter behov
Sukker
Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Tilsæt ris, rør rundt, dæk til med låg, og sænk til lav varme. Kog ris i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.
Riv gulerod. Hak hvidløg fint. Fjern overskydende fedt fra kylling, og skær i strimler på et andet skærebræt .
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved høj varme. Steg kylling i 3-4 min. Krydr med salt* og peber*. Tilsæt Goan xacuti, og steg videre i 1 min. Tilsæt spidskål, gulerod og hvidløg, og steg i yderligere 2-4 min. Sænk til middelhøj varme, og tilsæt kokosmælk. Lad simre i 5-6 min.
Skær lime i både. Tilsæt en smule limesaft.
Hak koriander (med stilk) groft. Tilsæt koriander (gem en smule til anretning). Smag til med salt* og sukker*.
Anret ris i dybe tallerkener, og top med kylling, grøntsager og resterende koriander. Server med abrikoschutney og limebåde.