topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig kyllingewok

Hurtig kyllingewok

med jasminris og stegte grøntsager

Værsgo - en perfekt ret at servere, når middagen skal gå hurtigt! På blot 20 minutter steges kyllingestrimler og sprøde grøntsager med en smagfuld krydderiblanding og cremet kokosmælk. Server med jasminris, koriander og abrikoschutney, og nyd hver en bid.

Tags:
Hurtig
Hvedefri
Mælkefri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingebryststrimler

200 ml

Kokosmælk

8 g

Ga-Laksa

150 g

Jasminris

2 stk

Gulerod

2 stk

Hvidløgsfed

1 g

Chiliflager

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Lime

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

½ tsk

Sukker (trin 3)

½ dl

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)766 kcal
Energi (kJ)3206 kJ
Fedt29.2 g
Mættet fedt17.7 g
Kulhydrat77.21 g
Sukker12.4 g
Protein45.93 g
Salt3.2 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt [1/2 tsk | 1 tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

Forbered råvarer
2

Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak hvidløg fint. Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på høj varme. Steg kylling med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i 3-4 min. Tilsæt gulerod, hvidløg, Ga-Laksa og et nip chiliflager, og steg videre i 2-3 min. TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Steg kylling
3

Sænk til middelhøj varme. Tilsæt kokosmælk, vand [1/2 dl | 1 dl], salt [1 tsk | 2 tsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og steg videre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt spidskål, og steg i yderligere 1 min, eller indtil faldet sammen. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Tilsæt limesaft
4

Skær lime i både. Tilsæt et skvæt limesaft til panden.

Snit forårsløg
5

Snit forårsløg fint.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med kyllingewok. Drys med forårsløg og chiliflager. Server med limebåde.