Hurtig mexicansk linsegryde
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig mexicansk linsegryde

Hurtig mexicansk linsegryde

med sprøde tortillachips og frisk tomatsalsa

Aftenens kulinariske rejse går til Mexico, vi skal nemlig lave en fantastisk linsegryde, som får den perfekte smag af vores færdiglavede Tex-Mex krydderiblanding. Vi serverer vores linsegryde med en frisk tomatsalsa med lime og koriander, kølende fraiche og sprøde tortilla chips.

Tags:
Vegetarisk
Hvedefri
Hurtig
Lynhurtig
Allergener:
Mælk
Sulfitter
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

75 g

Tortillachips

(Kan indeholde Mælk)

1 pose

Koriander

1 stk

Lime

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

2 stk

Tomat

1 dåse

Majs

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 pakke

Grønne linser

50 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

5 g

Tex-Mex

1 dåse

Tomatpuré

1 stk

Løg

1 stk

Peberfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

3 spsk

Vand til gryderet

½ tsk

Salt til gryderet

¼ tsk

Sukker til salsa

¼ tsk

Salt til salsa

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3972 kJ
Kalorier (kcal)949 kcal
Fedt30.4 g
Mættet fedt10.2 g
Kulhydrat73.8 g
Sukker20.2 g
Protein20.9 g
Salt5.9 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Hak løg fint.

Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Skær lime i både.

Hæld væde fra majs og linser.

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme. 

Steg løg med et nip salt i 2 min. Tilsæt peberfrugt, Tex-Mex, Ay Cajun-ba, grøntsagsbouillon og tomatpuré, og steg videre i 1 min.

Sænk til middellav varme. 

Tilsæt majs, linser, limesaft og vand , og lad simre i 5-6 min.

Krydr med salt og et nip peber.

Lav tomatsalsa
3

Imens, hak tomat fint.

Hak koriander groft.

Bland tomat, sukker, koriander, et skvæt limesaft, salt og et nip peber i en lille skål.

Server
4

Anret linsegryde i dybe tallerkener.

Top med gouda og tomatsalsa.

Server med fraiche og tortillachips.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image