Aftenens kulinariske rejse går til Mexico, vi skal nemlig lave en fantastisk linsegryde, som får den perfekte smag af vores færdiglavede Tex-Mex krydderiblanding. Vi serverer vores linsegryde med en frisk tomatsalsa med lime og koriander, kølende fraiche og sprøde tortilla chips.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
75 g
Tortillachips
(Kan indeholde Mælk)
1 pose
Koriander
1 stk
Lime
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
2 stk
Tomat
1 dåse
Majs
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1 pakke
Grønne linser
50 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
5 g
Tex-Mex
1 dåse
Tomatpuré
1 stk
Løg
1 stk
Peberfrugt
1 spsk
Olie til stegning
3 spsk
Vand til gryderet
½ tsk
Salt til gryderet
¼ tsk
Sukker til salsa
¼ tsk
Salt til salsa
Hak løg fint.
Skær peberfrugt i 2 cm tern.
Skær lime i både.
Hæld væde fra majs og linser.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.
Steg løg med et nip salt i 2 min. Tilsæt peberfrugt, Tex-Mex, Ay Cajun-ba, grøntsagsbouillon og tomatpuré, og steg videre i 1 min.
Sænk til middellav varme.
Tilsæt majs, linser, limesaft og vand , og lad simre i 5-6 min.
Krydr med salt og et nip peber.
Imens, hak tomat fint.
Hak koriander groft.
Bland tomat, sukker, koriander, et skvæt limesaft, salt og et nip peber i en lille skål.
Anret linsegryde i dybe tallerkener.
Top med gouda og tomatsalsa.
Server med fraiche og tortillachips.