I aften frister vi med en spicy karry med inspiration fra Thailand. Vores karry indeholder kikærter, peberfrugt, rød karrypasta, sojasauce, kokosmælk og indiske krydderier. Vi serverer vores karry med luftige basmatiris, ristede løg, og chili-hvidløgsolie med spinat og limesaft.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pose
Koriander
½ stk
Ristede løg
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Lime
1 pakke
Kikærter
30 g
Rød karrypasta
30 g
Spinat
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Hvidløgsfed
150 g
Basmatiris
1 g
Chiliflager
1 stk
Peberfrugt
180 ml
Kokosmælk
4 g
Mild Mahal
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1 spsk
Olie til grøntsager
¼ tsk
Salt til sauce
2 spsk
Olie til hvidløgsolie
Bring vand i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, skær peberfrugt i 1 cm strimler.
Halver lime.
Pres eller hak hvidløg fint.
Hæld væde fra kikærter, og skyl spinat.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kikærter og peberfrugt i 3-4 min, eller indtil let bløde.
Tilsæt karrypasta og Mild Mahal, og steg i 30 sek. Tilsæt sojasauce, salt og kokosmælk, og lad simre på middel varme i 1-2 min, eller indtil tyknet.
Imens, bland chiliflager, hvidløg, olivenolie og et nip salt i en lille skål.
Tilsæt spinat og limesaft til stegepanden lige inden servering, og rør rundt.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.
Anret ris og karry i dybe tallerkener.
Top med koriander.
Drys med ristede løg.
Server med chili-hvidløgsolie.