Hurtig thailandsk kikærtekarry
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig thailandsk kikærtekarry

Hurtig thailandsk kikærtekarry

med ristede løg og chili-hvidløgsolie

I aften frister vi med en spicy karry med inspiration fra Thailand. Vores karry indeholder kikærter, peberfrugt, rød karrypasta, sojasauce, kokosmælk og indiske krydderier. Vi serverer vores karry med luftige basmatiris, ristede løg, og chili-hvidløgsolie med spinat og limesaft.

Tags:
Lynhurtig
Vegetarisk
Hurtig
Mælkefri
Plantebaseret
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Koriander

½ stk

Ristede løg

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Lime

1 pakke

Kikærter

30 g

Rød karrypasta

30 g

Spinat

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Basmatiris

1 g

Chiliflager

1 stk

Peberfrugt

180 ml

Kokosmælk

4 g

Mild Mahal

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til grøntsager

¼ tsk

Salt til sauce

2 spsk

Olie til hvidløgsolie

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3585 kJ
Kalorier (kcal)857 kcal
Fedt44.8 g
Mættet fedt19 g
Kulhydrat93.8 g
Sukker14.1 g
Protein18.5 g
Salt5.8 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Halver lime.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hæld væde fra kikærter, og skyl spinat.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kikærter og peberfrugt i 3-4 min, eller indtil let bløde.

Lav sauce
3

Tilsæt karrypasta og Mild Mahal, og steg i 30 sek. Tilsæt sojasauce, salt og kokosmælk, og lad simre på middel varme i 1-2 min, eller indtil tyknet.

Imens, bland chiliflager, hvidløg, olivenolie og et nip salt i en lille skål.

Tilsæt spinat og limesaft til stegepanden lige inden servering, og rør rundt.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Server
4

Anret ris og karry i dybe tallerkener.

Top med koriander.

Drys med ristede løg.

Server med chili-hvidløgsolie.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image