Hurtige asiatiske vegetartacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtige asiatiske vegetartacos

Hurtige asiatiske vegetartacos

med plantefars og spicy srirachamayonnaise

Tacos fører normalt tankerne til Mexico, men aftenens variant byder på asiatiske smager. Virkelig skønne tacos med plantefars, rødløg, pak choi, gulerod, asiatisk woksauce og spicy srirachamayonnaise vil blive en favorit for hele familien.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Byg
Soja
Hvede
Sulfitter
Sesam
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)

1 stk

Gulerod

½ stk

Rødløg

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

1 g

Chiliflager

1 stk

Agurk

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Pak choi

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

10 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 2)

1 spsk

Vand* (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3100 kJ
Kalorier (kcal)741 kcal
Fedt31.5 g
Mættet fedt4.3 g
Kulhydrat83.2 g
Sukker21.1 g
Protein26.8 g
Salt5 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Steg grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Skær pak choi i tynde skiver.

Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. 

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg i 2-3 min, eller indtil bløde. Tilsæt pak choi, og steg videre i 2-3 min. 

Sylt agurk
2

Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.

Skær agurk i 1 cm tern.

Bland hvidvinseddike, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt en skål.

Vend agurk i skålen, og stil til side.

Hæld lage fra inden servering.

Steg plantefars
3

Tilsæt plantefars, asiatisk woksauce, et nip chiliflager, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et skvæt vand, og steg i 2-3 min, eller indtil opvarmet.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Bland mayonnaise og sriracha [1/2 pakke, 2P] i en lille skål.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Server
4

Fyld tortillabrød med plantefars, grøntsager, gulerod, agurk og en klat srirachamayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image