Tacos fører normalt tankerne til Mexico, men aftenens variant byder på asiatiske smager. Virkelig skønne tacos med plantefars, rødløg, pak choi, gulerod, asiatisk woksauce og spicy srirachamayonnaise vil blive en favorit for hele familien.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Pak choi
1 stk
Agurk
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
160 g
Plantefars
(Indeholder Gluten, Byg, Soja)
12 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder Sulfitter)
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
1 g
Chiliflager
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)
1 stk
Rødløg
1 stk
Gulerod
1 spsk
Olie til stegning
½ tsk
Sukker til syltning
1 spsk
Vand til syltning
¼ tsk
Salt til vegetarprotein
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Skær pak choi i tynde skiver.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg rødløg i 2-3 min, eller indtil bløde. Tilsæt pak choi, og steg videre i 2-3 min.
Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.
Skær agurk i 1 cm tern.
Bland hvidvinseddike, sukker, vand og et nip salt en skål.
Vend agurk i skålen, og stil til side.
Hæld lage fra inden servering.
Tilsæt plantefars, asiatisk woksauce, et nip chiliflager, salt og et skvæt vand, og steg i 2-3 min, eller indtil opvarmet.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.
Fyld tortillabrød med plantefars, grøntsager, gulerod, agurk og srirachamayonnaise.