Hurtige asiatiske vegetartacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtige asiatiske vegetartacos

Hurtige asiatiske vegetartacos

med plantefars og spicy srirachamayonnaise

Tacos fører normalt tankerne til Mexico, men aftenens variant byder på asiatiske smager. Virkelig skønne tacos med plantefars, rødløg, pak choi, gulerod, asiatisk woksauce og spicy srirachamayonnaise vil blive en favorit for hele familien.

Tags:
Vegetarisk
Mælkefri
Hurtig
Lynhurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Sesam
Soja
Byg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Pak choi

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)

½ stk

Rødløg

1 stk

Agurk

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

180 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

1 g

Chiliflager

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

½ tsk

Sukker til syltning

1 spsk

Vand til syltning

¼ tsk

Salt til sauce

½ dl

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3438 kJ
Kalorier (kcal)822 kcal
Fedt39 g
Mættet fedt4.6 g
Kulhydrat84.5 g
Sukker20.6 g
Protein28.6 g
Salt5.1 g

Fremgangsmåde

Steg grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Skær pak choi i tynde skiver.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg i 2-3 min, eller indtil bløde.

Tilsæt pak choi, og steg videre i 2-3 min.

Sylt agurk
2

Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.

Skær agurk i 1 cm tern.

Bland hvidvinseddike, sukker, vand og et nip salt en skål.

Vend agurk i skålen, og stil til side.

Hæld lage fra inden servering.

Steg plantefars
3

Tilsæt plantefars, asiatisk woksauce, et nip chiliflager, salt og vand, og steg i 2-3 min, eller indtil opvarmet.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Server
4

Fyld tortillabrød med plantefars, grøntsager, gulerod, agurk og srirachamayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image