Hurtige vietnamesiske svinekøds-nudler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtige vietnamesiske svinekøds-nudler

Hurtige vietnamesiske svinekøds-nudler

med agurk og frisk myntesalat

Lyst til chewy udonnudler med krydret svinekød? Vores Hurtig vietnamesisk udon med karamelliseret gris er fuld af levende smage, der giver dig friskhed, blødhed og sprødhed. Nyd citrongræs, koriander og ingefær i hver en bid.

Tags:
Lynhurtig
Allergener:
Æg
Sennep
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Hakket svinekød

10 g

Ingefærpasta

½ stk

Citrongræs

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

80 g

Sød chilisauce

50 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 g

Chiliflager

150 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Gulerod, Julienne

1 pose

Mynte & koriander

1 stk

Lime

1 stk

Agurk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt nudelvand

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Olie til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3178 kJ
Kalorier (kcal)760 kcal
Fedt25.7 g
Mættet fedt6.9 g
Kulhydrat94.3 g
Sukker30.1 g
Protein38.1 g
Salt8.1 g

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde. 

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Steg kød
2

Imens, riv citrongræs fint.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kød med Ginger Ninja i 4-5 min, eller indtil brunet.

Hak agurk groft, og halver lime. Riv mynte og koriander i mindre stykker.

Bland agurk, gulerod, urter, salt, olivenolie og et skvæt limesaft i en stor skål.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 

Lav sauce
3

Tilsæt chiliflager, citrongræs og ingefærpasta til stegepanden, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Sænk til middel varme.

Tilsæt sojasauce, sød chilisauce og pastavand, og vend sammen.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
4

Anret nudler og salat i dybe tallerkener.