Lyst til chewy udonnudler med krydret svinekød? Vores Hurtig vietnamesisk udon med karamelliseret gris er fuld af levende smage, der giver dig friskhed, blødhed og sprødhed. Nyd citrongræs, koriander og ingefær i hver en bid.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Hakket svinekød
10 g
Ingefærpasta
½ stk
Citrongræs
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
80 g
Sød chilisauce
50 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 g
Chiliflager
150 g
Udonnudler
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Gulerod, Julienne
1 pose
Mynte & koriander
1 stk
Lime
1 stk
Agurk
1 dl
Gemt nudelvand
½ spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til salat
1 spsk
Olie til salat
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Imens, riv citrongræs fint.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kød med Ginger Ninja i 4-5 min, eller indtil brunet.
Hak agurk groft, og halver lime. Riv mynte og koriander i mindre stykker.
Bland agurk, gulerod, urter, salt, olivenolie og et skvæt limesaft i en stor skål.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Tilsæt chiliflager, citrongræs og ingefærpasta til stegepanden, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Sænk til middel varme.
Tilsæt sojasauce, sød chilisauce og pastavand, og vend sammen.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Anret nudler og salat i dybe tallerkener.