Hvidløgsmarineret svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hvidløgsmarineret svinekød

Hvidløgsmarineret svinekød

med rødbederelish og cremet kartoffelsalat

I aften skal vi have kød, kartofler, og en vidunderlig rødbederelish! Mørt svinekød får en fantastisk smag, når det steges med vores færdiglavede krydderiblanding, Hvide Løjer & Urter. Aftenens kartofler består af en cremet kartoffelsalat med broccoli, crème fraiche og dild. Vi serverer vores fantastiske svinekød og vores skønne kartoffelsalat med en forførende rødbederelish med rødløg og balsamico.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Hvedefri
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Små kartofler

250 g

Broccoli

1 stk

Rødløg

1 stk

Rødbede

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

300 g

Svineschnitzel

4 g

Hvide Løjer & Urter

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

1 pose

Dild

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

1 tsk

Sukker (trin 2)

½ dl

Vand (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2616 kJ
Kalorier (kcal)625 kcal
Fedt26.7 g
Mættet fedt10.9 g
Kulhydrat50.2 g
Sukker16 g
Protein41.3 g
Salt2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler og broccoli
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Skær broccoli i små buketter og stammen (skræl ved behov) i 2 cm tern. Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Tilsæt broccoli, når der er 4 min tilbage, og kog i 3-4 min. Hæld vand fra, og krydr med et nip salt* og peber*.

 

Lav rødbederelish
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Riv rødbede (uskrællet) groft. Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg i 2-3 min. Tilsæt rødbede, balsamico, vand* [1/2 dl | 1 dl], sukker* [1 tsk | 2 tsk] og et nip salt*, og lad simre i 5-6 min, eller indtil let reduceret. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål.

 

Hak dild
3

Hak fint dild.

 

Steg kød
4

Krydr svinekød med Hvide Løjer & Urter og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk]. Opvarm samme stegepande (skyl af først) med en smule olivenolie* på høj varme. Steg svinekød i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

 

Bland kartoffelsalat
5

Vend crème fraiche [1/2 pakke, 2P] og halvdelen af dild i gryden med kartofler og broccoli. Smag til med salt* og peber*.

 

Server
6

Anret svinekød og kartoffelsalat på tallerkener. Drys med resterende dild. Server med rødbederelish.