I aften skal vi have kød, kartofler, og en vidunderlig rødbederelish! Mørt svinekød får en fantastisk smag, når det steges med vores færdiglavede krydderiblanding, Hvide Løjer & Urter. Aftenens kartofler består af en cremet kartoffelsalat med broccoli, crème fraiche og dild. Vi serverer vores fantastiske svinekød og vores skønne kartoffelsalat med en forførende rødbederelish med rødløg og balsamico.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
400 g
Små kartofler
250 g
Broccoli
1 stk
Rødløg
1 stk
Rødbede
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
300 g
Svineschnitzel
4 g
Hvide Løjer & Urter
½ pakke
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
1 pose
Dild
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
1 tsk
Sukker (trin 2)
½ dl
Vand (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 4)
Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Skær broccoli i små buketter og stammen (skræl ved behov) i 2 cm tern. Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Tilsæt broccoli, når der er 4 min tilbage, og kog i 3-4 min. Hæld vand fra, og krydr med et nip salt* og peber*.
Skær rødløg i tynde, halve skiver. Riv rødbede (uskrællet) groft. Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg i 2-3 min. Tilsæt rødbede, balsamico, vand* [1/2 dl | 1 dl], sukker* [1 tsk | 2 tsk] og et nip salt*, og lad simre i 5-6 min, eller indtil let reduceret. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål.
Hak fint dild.
Krydr svinekød med Hvide Løjer & Urter og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk]. Opvarm samme stegepande (skyl af først) med en smule olivenolie* på høj varme. Steg svinekød i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegt.
Vend crème fraiche [1/2 pakke, 2P] og halvdelen af dild i gryden med kartofler og broccoli. Smag til med salt* og peber*.
Anret svinekød og kartoffelsalat på tallerkener. Drys med resterende dild. Server med rødbederelish.