topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk kylling korma

Indisk kylling korma

med cashewnødderis og sød abrikoschutney

Kylling korma er en mild indisk karryret med kylling, cremet sauce og masser af dejlige krydderier. Vores variant serveres med sprøde cashewnødderis, sød abrikoschutney, urteyoghurt og stegte grønne bønner og tomat.

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Nødder
Mælk
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

20 g

Cashewnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Byg, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)

1 pose

Mynte & koriander

2 stk

Tomat

4 g

Kyllingebouillon

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder Sennep)

2 stk

Hvidløgsfed

150 g

Basmatiris

300 g

Kyllingebryststrimler

1 stk

Løg

75 g

Grønne bønner

180 ml

Kokosmælk

4 g

Mild Mahal

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør til stegning

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

½ spsk

Olie til stegning

2 spsk

Vand til grøntsager

¼ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3685 kJ
Kalorier (kcal)881 kcal
Fedt35.1 g
Mættet fedt20.9 g
Kulhydrat93.7 g
Sukker18.4 g
Protein50.7 g
Salt5.4 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Hak cashewnødder groft.

Smelt smør i en mellemstor gryde på middelhøj varme.

Steg cashewnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne.

Tilsæt vand, og bring i kog.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered grøntsager
2

Imens, hak mynte og koriander fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær ender af grønne bønner, og hak groft.

Skær tomat i 1 cm tern.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Skær lime i både.

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg grønne bønner og halvdelen af hvidløg i 2 min.

Tilsæt tomat og vand, og steg videre i 2-3 min, eller indtil bønnerne og tomaterne er møre.

Krydr med salt og et nip peber, og overfør til en skål med låg.

Steg kylling
4

Opvarm samme stegepande (tilsæt en smule olivenolie ved behov) på middelhøj varme.

Steg løg og kylling i 4-5 min, eller indtil brunet.

Tilsæt karrypasta, Mild Mahal og resterende hvidløg, og steg videre i 1-2 min, eller indtil velduftende.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav korma
5

Sænk til middel varme.

Tilsæt kokosmælk, kyllingebouillon, et stort skvæt limesaft, salt og peber, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Imens, bland yoghurt, mynte, koriander og et nip salt og peber i en lille skål.

Server
6

Anret ris og kylling i skåle.

Top med abrikoschutney og urteyoghurt.

Server med tomat og grønne bønner.