Indisk yoghurtmarineret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk yoghurtmarineret kylling

Indisk yoghurtmarineret kylling

med cashewnødderis og mynte-glaskålssalat

I aften går den kulinariske rejse til Indien, og vi frister med kylling som bliver fantastisk mør i en marinade af yoghurt og indiske krydderier. Spændende tilbehør er ris med smør og cashewnødder, en frisk glaskålsalat med mynte og spinat, og både sød og syrlig abrikosyoghurt.

Tags:
Hurtig
Hvedefri
Proteinrig
Allergener:
Nødder
Mælk
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Langkornede hvide ris

20 g

Cashewnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Byg, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)

30 g

Spinat

150 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

25 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

300 g

Kyllingebryststrimler

½ stk

Glaskål, hvid

1 pose

Mynte

8 g

Mild Mahal

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Smør til stegning

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2868 kJ
Kalorier (kcal)686 kcal
Fedt17.9 g
Mættet fedt6.1 g
Kulhydrat80 g
Sukker7.1 g
Protein48 g
Salt3.5 g

Fremgangsmåde

Kog cashewris
1

Hak cashewnødder groft.

Opvarm en mellemstor gryde på middelhøj varme.

Rist cashewnødder i 2-3 min, eller indtil gyldne. Tilsæt smør, og lad smelte under omrøring.

Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Mariner kylling
2

Imens, bland kylling, salt og Mild Mahal i en mellemstor skål.

Tilsæt halvdelen af ​​yoghurt, og vend sammen.

Lav glaskålssalat
3

Skyl spinat.

Skræl glaskål, og skær i 1 cm tern.

Hak mynte groft.

Bland spinat, glaskål, mynte, olivenolie og salt i en stor skål.

Steg kylling
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling (uden overskydende marinade) i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav abrikosyoghurt
5

Imens, bland resterende yoghurt, abrikoschutney og salt i en lille skål.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med kylling og salat.

Server med abrikosyoghurt.