topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk inspireret kuller

Indisk inspireret kuller

med 'bombay'-kartofler og grøn salat

I aften går den kulinariske rejse til Indien. Aftenens opskrift byder på fantastisk gode 'bombay-kartofler', som bliver ovnbagt med ingefær og sesamfrø. Samtidigt krydrer vi kuller med indiske krydderier, og steger den sprød. Skønt tilbehør er en frisk regnbuesalat med tomat og gulerod, og så topper vi herlighederne med frisk koriander og mynte og en kølende hvidløgyoghurt.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hvedefri
Allergener:
Æg
Sennep
Sesam
Mælk
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)

1 pose

Mynte & koriander

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

½ stk

Hvidløgsfed

1 stk

Tomat

1 stk

Gulerod

½ stk

Lime

60 g

Blandet salat

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

4 g

Mild Mahal

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2105 kJ
Kalorier (kcal)503 kcal
Fedt15 g
Mættet fedt3.1 g
Kulhydrat54.9 g
Sukker10.6 g
Protein37.2 g
Salt4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Lav bombay-kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Ginger Ninja, salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Drys med sesamfrø, og vend sammen.

Forbered urter
2

Imens, hak koriander og mynte fint, og overfør til en lille skål.

Lav hvidløgyoghurt
3

Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.

Bland yoghurt, hvidløg, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål.

 

Lav salat
4

Hak tomat groft.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Halver lime [½ stk, 2P].

Skyl salat.

Bland tomat, gulerod, salat, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], et skvæt limesaft, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Steg fisk
5

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med Mild Mahal og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].

Steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret fisk, kartofler og salat på tallerkener.

Drys med mynte og koriander.

Top med hvidløgsyoghurt.