topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk linse-'korma'

Indisk linse-'korma'

med basmatiris og frisk granatæble

I aften laver vi en fantastisk indisk korma med linser, karrypasta, kokosmælk, spinat og indiske krydderier. Vi serverer vores korma med luftige basmatiris, knasende peanuts, sød aprikoschutney, og frisk granatæble og chili.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Jordnødder
Sennep
Selleri
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder Sennep)

½ stk

Rød chili

150 g

Basmatiris

1 pakke

Grønne linser

½ stk

Granatæble

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

4 g

Mild Mahal

60 g

Spinat

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

15 g

Kokosmel

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

2 spsk

Smør til stegning

½ tsk

Salt til linser

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3450 kJ
Kalorier (kcal)825 kcal
Fedt36.2 g
Mættet fedt21.4 g
Kulhydrat101 g
Sukker21.8 g
Protein18.8 g
Salt5.1 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

Tilsæt kokosmel lige inden servering, og rør rundt.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered grøntsager
2

Imens, skyl spinat.

Hæld væde fra linser.

Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn frøene med fingrene. Lad frøene falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl frø under koldt vand i en si.

Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.

Steg krydderier
3

Smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg Mild Mahal og karrypasta i 1 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt linser
4

Tilsæt linser, grøntsagsbouillon, salt og madlavningsfløde, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt spinat
5

Tilsæt spinat, og vend sammen indtil den er faldet sammen.

Server
6

Anret ris og karry i dybe tallerkener.

Top med granatæble, chili, peanuts og abrikoschutney.

TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image