I aften laver vi en fantastisk indisk korma med linser, karrypasta, kokosmælk, spinat og indiske krydderier. Vi serverer vores korma med luftige basmatiris, knasende peanuts, sød aprikoschutney, og frisk granatæble og chili.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
50 g
Abrikoschutney
(Indeholder Sennep)
20 g
Gul karrypasta
(Indeholder Sennep)
½ stk
Rød chili
150 g
Basmatiris
1 pakke
Grønne linser
½ stk
Granatæble
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
4 g
Mild Mahal
60 g
Spinat
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
15 g
Kokosmel
(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
2 spsk
Smør til stegning
½ tsk
Salt til linser
Bring vand i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
Tilsæt kokosmel lige inden servering, og rør rundt.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, skyl spinat.
Hæld væde fra linser.
Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn frøene med fingrene. Lad frøene falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl frø under koldt vand i en si.
Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.
Smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg Mild Mahal og karrypasta i 1 min, eller indtil velduftende.
Tilsæt linser, grøntsagsbouillon, salt og madlavningsfløde, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt spinat, og vend sammen indtil den er faldet sammen.
Anret ris og karry i dybe tallerkener.
Top med granatæble, chili, peanuts og abrikoschutney.
TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.