I aften frister vi med en fantastisk ret med kylling. Kylling Kiev indebærer, at kyllingebryst bliver fyldt, paneret og ovnstegt til perfektion. Vi fylder vores kylling med hvidløgssmør med indiske krydderier, og panerer dem derefter i panko og ristet løg. Fantastiske tilbehør er sprøde sesamfritter med cajunkrydderier og chili, en frisk salat med spinat, agurk og mynte, og cremet mayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
½ stk
Ristede løg
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Agurk
30 g
Spinat
500 g
Kartofler
280 g
Kyllingebryst
½ g
Chiliflager
1 pose
Mynte
4 g
Mild Mahal
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)
¼ tsk
Salt til kartofler
3 spsk
Smør til smør
¼ tsk
Salt til smør
¼ tsk
Salt til kød
2 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
1
Æg til panering
¼ tsk
Salt til salsa
½ spsk
Olie til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Tag smør ud af køleskabet.
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, og drys med sesamfrø. Krydr med Ay Cajun-ba, chiliflager, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte
Imens, bland smør, Mild Mahal, salt og et nip peber i en lille skål.
Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst, og lav et snit (men skær ikke helt igennem) med en skarp kniv på et andet skærebræt, og krydr med salt.
Fyld kylling med hvidløgssmør, og fold sammen.
Knus ristede løg i posen med en kagerulle.
Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg i en anden dyb tallerken.
Bland panko og ristede løg i en tredje dyb tallerken.
Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.
TIP: Vær forsigtig, når du panerer kyllingen, så fyldet ikke falder ud.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.
Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 6-10 min, eller indtil gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, skyl spinat.
Hak agurk og mynte groft.
Bland spinat, agurk, mynte, salt og olivenolie i en mellemstor skål lige inden servering.
Anret fritter, salat og kylling på tallerkener.
Server med mayonnaise.