Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
I aften går den kulinariske rejse til Indien. Aftenens opskrift byder på fantastisk god paneret grillost med 'bombay-kartofler'. Vi panerer sej i panko og indiske krydderier, og steger den derefter til perfektion. Samtidig bager vi kartofler med fantastiske krydderier, og laver en frisk glaskålssalat med syltede løg og spinat. Skønt tilbehør er kølende yoghurt og sød abrikoschutney.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Grillost
(Indeholder Mælk)
4 g
Mild Mahal
1 pakke
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
½ stk
Lime
½ stk
Glaskål, hvid
½ stk
Rødløg
50 g
Abrikoschutney
(Indeholder Sennep)
1 pose
Koriander
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
500 g
Kartofler
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
½ stk
Rød chili
¼ tsk
Sukker (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
2 spsk
Hvedemel (trin 4)
1 stk
Æg (trin 4)
½ tsk
Salt (trin 4)
1.5 spsk
Olivenolie (trin 5)
¼ tsk
Salt (trin 5)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Ginger Ninja, salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, skær rødløg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver.
Halver lime [½ stk, 2P].
Bland sukker [1/4 tsk |1/2 tsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og limesaft [1 spsk | 2 spsk] i en lille skål. Vend rødløg i skålen, og stil til side.
Skyl spinat.
Skræl glaskål [1/2 stk, 2P], og skær i 1 cm stave.
Bland glaskål og spinat i en stor skål.
Hak koriander fint.
Flæk chili [½ stk, 2P], fjern kerner, og skær i tynde skiver.
Skær grillost i tynde skiver (3 pr. person).
Kom hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken.
Bland panko, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og Mild Mahal i en tredje dyb tallerken.
Vend grillost i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Vend rødløg (inklusive lage), olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i skålen med spinat og glaskål lige inden servering.
Anret grillost, salat og fritter på tallerkener.
Top kartofler med chili, koriander og sesamfrø.
Server med yoghurt og abrikoschutney.
TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.