Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
I aften frister vi med masser af dejlige grøntsager i kombination med cremet bulgur og plantefars stegt med indiske krydderier. Vi bygger vores fantastiske bowl med bulgur blandet med agurk, tomat, mynte og spinat, plantefars med abrikoschutney, syltede rødløg med lime, spicy karryyoghurt og knasende cashewnødder.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
85 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
1 pose
Mynte
2 g
Curry-On
1 stk
Agurk
½ stk
Lime
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
4 g
Mild Mahal
160 g
Plantefars
(Indeholder Gluten, Byg, Soja)
50 g
Abrikoschutney
(Indeholder Sennep)
½ stk
Rødløg
2 stk
Tomat
1 pakke
Yoghurt
(Indeholder Mælk Kan indeholde Mælk)
20 g
Cashewnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Spelt, Hvede, Byg, Nødder, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam)
3 dl
Vand (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 2)
¼ tsk
Sukker (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
1 spsk
Vand (trin 4)
1 spsk
Vand (trin 5)
¼ tsk
Salt (trin 5)
Bring vand [3 dl | 4,5 dl] i kog i en gryde.
Tilsæt bulgur og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog på middel varme i 9-10 min, eller indtil 'al dente'.
Imens, skær rødløg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver.
Halver lime [½ stk, 2P].
Bland limesaft, rødløg, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en lille skål.
Hak agurk, tomat og mynte groft.
Skyl spinat.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.
Steg plantefars med Mild Mahal i 4-5 min, eller indtil let brunet.
Tilsæt abrikoschutney, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og vand [1 spsk | 2 spsk], og steg videre i 1-2 min, eller indtil tyknet.
Imens, bland yoghurt, Curry-on og vand [1 spsk | 2 spsk] i en lille skål.
Bland agurk, tomat, spinat, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og mynte i gryden med færdig bulgur.
Anret bulgur på tallerkener.
Top med plantefars og rødløg.
Dryp med karryyoghurt.
Drys med cashewnødder.