topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk reje-'korma'

Indisk reje-'korma'

med ternet agurk og sød abrikoschutney

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Korma er en indisk ret, som indeholder en fantastisk sauce med kokosmælk. Aftenens korma frister desuden med rejer, gulerod, karrypasta og skønne indiske krydderier. Vi serveres vores korma med luftige ris, ternet agurk, chiliflager og sød abrikoschutney.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Krebsdyr
Sennep
Selleri
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Langkornede hvide ris

1 stk

Gulerod

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

200 ml

Kokosmælk

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder Sennep)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

4 g

Mild Mahal

1 stk

Agurk

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

½ g

Chiliflager

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

2 spsk

Vand* (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2966 kJ
Kalorier (kcal)709 kcal
Fedt32.9 g
Mættet fedt18.2 g
Kulhydrat80.7 g
Sukker15.7 g
Protein20.5 g
Salt5.6 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [2,5 dl | 5 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Lav korma
2

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt rejer, gulerod, karrypasta, Mild Mahal, kokosmælk, vand [2 spsk | 4 spsk], grøntsagsbouillon og salt [1/2 tsk | 1 tsk]. Sænk til middel varme, og lad simre i 3-4 min, eller indtil rejerne er gennemstegte.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Forbered agurk
3

Imens, hak agurk groft.

Server
4

Anret ris og reje-'korma' i dybe tallerkener.

Top med agurk og peanuts.

Drys agurk med chiliflager [1/2 pakke, 2P] og et nip salt.

Server med abrikoschutney.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.