Korma er en indisk ret, som indeholder en fantastisk sauce med madlavningsfløde. Aftenens korma frister desuden med rejer, gulerod, karrypasta og skønne indiske krydderier. Vi serveres vores korma med luftige ris, ternet agurk, chiliflager og sød abrikoschutney.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr)
20 g
Gul karrypasta
(Indeholder Sennep)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
4 g
Mild Mahal
1 stk
Agurk
50 g
Abrikoschutney
(Indeholder Sennep)
½ g
Chiliflager
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
1 stk
Gulerod, Julienne
150 g
Jasminris
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
2 spsk
Vand* (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Tilsæt rejer, gulerod, karrypasta, Mild Mahal, madlavningsfløde, vand [2 spsk | 4 spsk], grøntsagsbouillon og salt [1/2 tsk | 1 tsk]. Sænk til middel varme, og lad simre i 3-4 min, eller indtil rejerne er gennemstegte.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Imens, hak agurk groft.
Anret ris og reje-'korma' i dybe tallerkener.
Top med agurk og peanuts.
Drys agurk med chiliflager [1/2 pakke, 2P] og et nip salt.
Server med abrikoschutney.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.