I aften frister vi med en fantastisk alt-i-en-ret med masser af smage og farver. Vi bygger vores indisk-inspirerede bowl med luftige basmatiris, glaseret kebab med abrikoschutney, sojasauce og indiske krydderier, granatæblesalat med spinat, agurk, mynte og koriander og kølende yoghurt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Vegansk kebab
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)
4 g
Mild Mahal
150 g
Basmatiris
25 g
Abrikoschutney
(Indeholder Sennep)
1 stk
Agurk
1 pose
Mynte & koriander
75 ml
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
250 g
Cherrytomater
½ tsk
Salt (trin 1)
3 dl
Vand (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 4)
½ spsk
Smør (trin 5)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, hak mynte og koriander fint.
Hak agurk groft.
Skyl spinat, og hak groft.
Imens, skær cherrytomater i to.
Bland cherrytomater, spinat, agurk, mynte, koriander og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en stor skål.
Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Smelt smør [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kebab i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt Mild Mahal, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Sænk til middel varme.
Tilsæt abrikoschutney [½ pakke, 2P] og sojasauce, og lad simre under omrøring i 1 min, eller indtil karamelliseret.
Anret ris og salat i dybe tallerkener.
Top med kebab og yoghurt.