topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk yoghurtkylling

Indisk yoghurtkylling

med frisk mynte-agurkesalat og cashewnødder

I aften går den kulinariske rejse til Indien, og vi laver skøn mad med masser af spændende råvarer. Luftige ris får ekstra smag og tekstur ved at blive kogt med stegte cashewnødder. Vi marinerer kyllingen i yoghurt og dejlige krydderier. En frisk mynte- og agurkesalat og kølende abrikosyoghurt giver en fin kontrast.

Tags:
Hurtig
Hvedefri
Proteinrig
Allergener:
Mælk
Sennep
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingebryststrimler

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

150 g

Langkornede hvide ris

8 g

Mild Mahal

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Agurk

1 pose

Mynte

25 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

20 g

Cashewnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Jordnødder, Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Smør (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)698 kcal
Energi (kJ)2920 kJ
Fedt22 g
Mættet fedt9.1 g
Kulhydrat74.4 g
Sukker9.8 g
Protein48.3 g
Salt2.8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Hak cashewnødder groft. 

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Rist cashewnødder i 2-3 min, eller indtil gyldne. Tilsæt smør [1/2 spsk I 1 spsk], og lad smelte under omrøring. 

Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, indtil vandet er absorberet.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Mariner kylling
2

Imens, bland kylling, Mild Mahal og et nip salt i en mellemstor skål.

Tilsæt halvdelen af yoghurt, og rør rundt.

Lav mynte-agurkesalat
3

Skyl spinat under koldt vand i et dørslag.

Skær agurk i 2 cm tern.

Hak mynte groft.

Bland spinat, agurk, mynte, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor skål.

Steg kylling
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande [2 stk, 4P] på middelhøj varme.

Steg kylling (uden overskydende marinade) i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt. 

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Bland aprikosyoghurt
5

Imens, bland resterende yoghurt, abrikoschutney [1/2 pakke, 2P] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en lille skål.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med kylling og mynte-agurkesalat.

Server med abrikosyoghurt.