I aften laver vi ingefær- og hoisinstegt svinekød med hvidløg, pak choi, forårsløg og vores krydderiblanding med ingefær, som vi kalder Ginger Ninja. Vidunderlige tilbehør er luftige ris, gulerodsbånd med sesamfrø, srirachamayo og frisk koriander.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Jasminris
1 stk
Gulerod
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Forårsløg
300 g
Svineschnitzel
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
30 g
Hoisinsauce
(Indeholder Sesam, Soja, Gluten, Hvede)
50 g
Srirachamayonnaise
(Indeholder Sennep, Æg)
1 pose
Koriander
1 stk
Pak choi
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
½ dl
Vand (trin 5)
½ tsk
Salt (trin 5)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min.
Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.
TIP: Fjern ikke låget!
Skræl gulerod til lange, tynde bånd.
Pres eller hak hvidløg fint.
Hak pak choi groft.
Snit forårsløg fint.
Skær svinekød i 3 cm tykke strimler på et andet skærebræt.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på høj varme.
Steg svinekød i 1-2 min på hver side, eller indtil gennemstegt.
Tilsæt hvidløg, pak choi, forårsløg og Ginger Ninja, og steg i 1-2 min.
Tilsæt hoisinsauce, vand [½ dl | 1 dl], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og steg videre i 30 sek.
Anret ris og svinekød i dybe tallerkener.
Top med gulerod.
Drys med sesamfrø og koriander.
Server med srirachamayonnaise.