Ingefær- og hoisinstegt svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ingefær- og hoisinstegt svinekød

Ingefær- og hoisinstegt svinekød

med jasminris og sesamtoppet gulerod

I aften laver vi ingefær- og hoisinstegt svinekød med hvidløg, pak choi, forårsløg og vores krydderiblanding med ingefær, som vi kalder Ginger Ninja. Vidunderlige tilbehør er luftige ris, gulerodsbånd med sesamfrø, srirachamayo og frisk koriander.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Sesam
Æg
Sennep
Soja
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

1 stk

Forårsløg

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

60 g

Hoisinsauce

(Indeholder Sesam, Soja, Gluten, Hvede)

1 pose

Koriander

1 stk

Pak choi

300 g

Svinekamfilet

½ stk

Ingefær

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

½ dl

Vand (trin 5)

½ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)631 kcal
Energi (kJ)2640 kJ
Fedt18 g
Mættet fedt4.3 g
Kulhydrat78.3 g
Sukker12.8 g
Protein38.5 g
Salt5.6 g

Redskaber

Rivejern
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Forbered grøntsager
2

Skræl gulerod til lange, tynde bånd.

Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. 

Hak pak choi groft. 

Snit forårsløg fint.

Skær kød
3

Skær svinekød i 3 cm tykke strimler på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt.

Steg kød
4

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød i 1-2 min, eller indtil gennemstegt.

Tilsæt grøntsager
5

Tilsæt ingefær, pak choi, forårsløg og Ginger Ninja, og steg i 1-2 min.

Tilsæt hoisinsauce, vand [½ dl | 1 dl], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og steg videre i 30 sek, eller indtil gennemvarmet.

Server
6

Anret ris og svinekød, og pak choi i dybe tallerkener.

Top med gulerod.

Drys med sesamfrø og koriander.