I aften laver vi ingefær- og hoisinstegt svinekød med hvidløg, pak choi, forårsløg og vores krydderiblanding med ingefær, som vi kalder Ginger Ninja. Vidunderlige tilbehør er luftige ris, gulerodsbånd med sesamfrø, srirachamayo og frisk koriander.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Jasminris
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)
1 stk
Forårsløg
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
60 g
Hoisinsauce
(Indeholder Sesam, Soja, Gluten, Hvede)
1 pose
Koriander
1 stk
Pak choi
300 g
Svinekamfilet
½ stk
Ingefær
1 stk
Gulerod
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
½ dl
Vand (trin 5)
½ tsk
Salt (trin 5)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd.
Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint.
Hak pak choi groft.
Snit forårsløg fint.
Skær svinekød i 3 cm tykke strimler på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svinekød i 1-2 min, eller indtil gennemstegt.
Tilsæt ingefær, pak choi, forårsløg og Ginger Ninja, og steg i 1-2 min.
Tilsæt hoisinsauce, vand [½ dl | 1 dl], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og steg videre i 30 sek, eller indtil gennemvarmet.
Anret ris og svinekød, og pak choi i dybe tallerkener.
Top med gulerod.
Drys med sesamfrø og koriander.