Ingefær- og sojamarineret torsk
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ingefær- og sojamarineret torsk

Ingefær- og sojamarineret torsk

med frisk kålsalat og bagte rodfrugter

Ugens fisk behøver slet ikke være kedelig. Her har vi sat en fortryllende kombination sammen af velsmagende og smukke ingredienser. Vi steger torsk sammen med en marinade med sojasauce og honning-ingefærdressing. Samtidig ovnbager vi rodfrugter, og laver en frisk kålsalat med glaskål, rødkål og forårsløg.

Tags:
Mælkefri
<650 kcal 2P-baseret
Allergener:
Æg
Sennep
Fisk
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Gulerod

500 g

Kartofler

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

250 g

Torsk

(Indeholder Fisk)

50 g

Honning-ingefærdressing

(Indeholder Sennep)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

75 g

Rødkål, skåret

½ stk

Glaskål, hvid

1 stk

Forårsløg

½ stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2718 kJ
Kalorier (kcal)650 kcal
Fedt27 g
Mættet fedt3.5 g
Kulhydrat66.5 g
Sukker19.4 g
Protein31.8 g
Salt3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) og gulerod (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Forbered grøntsager
2

Imens, skræl glaskål [1/2 stk, 2P], og skær i 1/2 cm stave.

Snit forårsløg fint.

Skær lime [½ stk, 2P] i både.

Lav marinade
3

Bland sojasauce, honning-ingefærdressing og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en lille skål.

Steg fisk
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme, når rodfrugterne har 10 min tilbage.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og peber.

Steg fisk med marinade i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Lav kålsalat
5

Imens, bland glaskål, rødkål, olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk], limesaft [1 spsk I 2 spsk] og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

Server
6

Anret rodfrugter, kålsalat og fisk på tallerkener.

Top fisk med resterende marinade og salat med forårsløg

Server med mayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image