Ugens fisk behøver slet ikke være kedelig. Her har vi sat en fortryllende kombination sammen af velsmagende og smukke ingredienser. Vi steger torsk sammen med en marinade med sojasauce og honning-ingefærdressing. Samtidig ovnbager vi rodfrugter, og laver en frisk kålsalat med glaskål, rødkål og forårsløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Gulerod
500 g
Kartofler
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
250 g
Torsk
(Indeholder Fisk)
50 g
Honning-ingefærdressing
(Indeholder Sennep)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
75 g
Rødkål, skåret
½ stk
Glaskål, hvid
1 stk
Forårsløg
½ stk
Lime
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
½ spsk
Olivenolie (trin 5)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) og gulerod (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, skræl glaskål [1/2 stk, 2P], og skær i 1/2 cm stave.
Snit forårsløg fint.
Skær lime [½ stk, 2P] i både.
Bland sojasauce, honning-ingefærdressing og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en lille skål.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme, når rodfrugterne har 10 min tilbage.
Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og peber.
Steg fisk med marinade i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Imens, bland glaskål, rødkål, olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk], limesaft [1 spsk I 2 spsk] og et nip salt og peber i en mellemstor skål.
Anret rodfrugter, kålsalat og fisk på tallerkener.
Top fisk med resterende marinade og salat med forårsløg
Server med mayonnaise.