topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ingefærstegt nudelwok

Ingefærstegt nudelwok

med sojabagte svampe og sesamtoppet pak choi

Vi håber at I er sultne, i aften skal vi nemlig lave skøn hyggemad med masser af spændende ingredienser. Vi ovnbager broccoli og champignon med sojasauce og pak choi med sesamfrø. Derefter blander vi broccoli, champignon og nudler i en spicy sauce med chili, sriracha, ingefær og hoisinsauce, og serverer med crunchy sesamtoppet pak choi.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Vegetarisk
Stærk
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Gluten
Soja
Sulfitter
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholder Hvede, Gluten)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

40 g

Sød chilisauce

12.5 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

30 g

Hoisinsauce

(Indeholder Sesam, Soja, Gluten, Hvede)

20 g

Sriracha

1 stk

Pak choi

200 g

Champignon

250 g

Broccoli

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

1 stk

Forårsløg

½ g

Chiliflager

½ stk

Ingefær

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)540 kcal
Energi (kJ)2259 kJ
Fedt11.2 g
Mættet fedt1.7 g
Kulhydrat82.8 g
Sukker23.9 g
Protein19.5 g
Salt5.1 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft.

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær svampe i kvarte.

Skær broccoli i små buketter og stokken (skræl ved behov) i 1 cm tern. 

Skær pak choi i kvarte på langs.

Bag grøntsager
2

Fordel broccoli og svampe i den ene side af en bageplade med bagepapir, og dryp med olivenolie og sojasauce. 

Fordel pak choi i den anden side. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og drys med sesamfrø. 

Bag i ovnen i 10-15 min, eller indtil bløde.

TIP: Brug to bageplader til 4P.

Bland sauce
3

Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. 

Snit forårsløg fint.

Bland sød chilisauce, hvidvinseddike [½ pakke, 2P], hoisinsauce, sriracha og ingefær i en lille skål.

TIP: Spring srirachaen over, eller brug mindre, hvis du ikke kan lide stærk mad.

Kog nudler
4

Tilsæt nudler til det kogende vand, og kog i 1-2 min, eller indtil bløde.

Gem en smule nudelvand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra.

Vend nudler med olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i gryden.

Tilsæt grøntsager
5

Vend sauce, nudelvand [1 dl | 2 dl] og bagt broccoli og svampe i gryden med nudler.

Smag til med salt og peber.

TIP: Tilsæt mere nudelvand, hvis saucen virker tyk.

Server
6

Anret nudler i dybe tallerkener.

Top med pak choi. 

Drys med forårsløg og chiliflager [½ pakke, 2P]. 

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke kan lide stærk mad.