Er du klar til en smage af la dolce vita? Vores italienske pulled beef-calzone bringer Italiens fantastiske smage direkte hjem til dit spisebord. Denne smukke ret balancerer italiensk tradition og smag til perfektion, og er oplagt til en aften ud over det sædvanlige.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Pulled beef
1 stk
Løg
50 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
1 stk
Salat
1 stk
Tomat
1 pose
Purløg
20 g
Italiensk hård ost, høvlet
(Indeholder Mælk)
½ stk
Hvidløgsfed
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
50 g
Mornaysauce
(Indeholder Mælk)
1 stk
Rød chili
1 dåse
Tomatpuré
4 g
Middelhavsdrøm
2 stk
Pizzadej
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
1 spsk
Olie til stegning
½ spsk
Vand til dressing
½ dl
Vand til sauce
½ tsk
Sukker til sauce
¼ tsk
Salt til dressing
Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft).
Hak løg fint.
Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.
Opvarm olivenolie i en gryde på middelhøj varme.
Steg løg i 3-4 min, indtil bløde
TIP: Tag pizzadejen ud af køleskabet mindst 10 min før tilberedning. Det gør den lettere at rulle ud.
Kom oksekød (inklusive lage fra pakken) og chili i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.
Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis alle ikke er til stærk mad.
Strø bordpladen med hvedemel, halver pizzadej, rul ud med hænderne, og lad hvile i 3 min.
Overfør til en bageplade med bagepapir.
Fordel kød på den ene side af dej, og efterlad en kant på 1 cm. Top med revet gouda.
Luk dej henover fyld, og luk kanterne med en gaffel.
Bag i ovnen i 12-14 min, eller indtil gylden og gennembagt.
Imens, skær roden af salat, og skil bladene ad.
Hak tomat, purløg og hvidløg fint.
Bland hvidløg, mayonnaise, vand, salt og et stort nip peber i en lille skål.
Opvarm gryde til mellemlav varme.
Tilsæt tomatpuré, mornaysauce, Middelhavsdrøm, vand, sukker og et nip salt og peber. Dæk med låg, og lad simre indtil servering.
Anret calzoner på tallerkener, og server med marinarasauce i små skåle.
Anret salatblade på et fad, og top med tomat. Krydr med et nip salt.
Dryp med hvidløgsdressing, og drys med finrevet ost.
Top det hele med purløg.