Italiensk pulled beef-calzone
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Italiensk pulled beef-calzone

Italiensk pulled beef-calzone

med marinaradip og grøn cæsarsalat

Er du klar til en smage af la dolce vita? Vores italienske pulled beef-calzone bringer Italiens fantastiske smage direkte hjem til dit spisebord. Denne smukke ret balancerer italiensk tradition og smag til perfektion, og er oplagt til en aften ud over det sædvanlige.

Allergener:
Mælk
Æg
Sennep
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Pulled beef

1 stk

Løg

50 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

1 stk

Salat

1 stk

Tomat

1 pose

Purløg

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

½ stk

Hvidløgsfed

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

50 g

Mornaysauce

(Indeholder Mælk)

1 stk

Rød chili

1 dåse

Tomatpuré

4 g

Middelhavsdrøm

2 stk

Pizzadej

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

½ spsk

Vand til dressing

½ dl

Vand til sauce

½ tsk

Sukker til sauce

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)6338 kJ
Kalorier (kcal)1515 kcal
Fedt50 g
Mættet fedt15.4 g
Kulhydrat193.7 g
Sukker15.4 g
Protein75.3 g
Salt7.9 g

Fremgangsmåde

Steg løg
1

Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft). 

Hak løg fint.

Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.

Opvarm olivenolie i en gryde på middelhøj varme.

Steg løg i 3-4 min, indtil bløde

TIP: Tag pizzadejen ud af køleskabet mindst 10 min før tilberedning. Det gør den lettere at rulle ud.

Varm kød
2

Kom oksekød (inklusive lage fra pakken) og chili i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.

Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis alle ikke er til stærk mad.

Lav calzone
3

Strø bordpladen med hvedemel, halver pizzadej, rul ud med hænderne, og lad hvile i 3 min.

Overfør til en bageplade med bagepapir. 

Fordel kød på den ene side af dej, og efterlad en kant på 1 cm. Top med revet gouda.

Luk dej henover fyld, og luk kanterne med en gaffel.

Bag i ovnen i 12-14 min, eller indtil gylden og gennembagt.

Lav hvidløgsdressing
4

Imens, skær roden af salat, og skil bladene ad.

Hak tomat, purløg og hvidløg fint.

Bland hvidløg, mayonnaise, vand, salt og et stort nip peber i en lille skål.

Lav marinarasauce
5

Opvarm gryde til mellemlav varme.

Tilsæt tomatpuré, mornaysauce, Middelhavsdrøm, vand, sukker og et nip salt og peber. Dæk med låg, og lad simre indtil servering.

Server
6

Anret calzoner på tallerkener, og server med marinarasauce i små skåle.

Anret salatblade på et fad, og top med tomat. Krydr med et nip salt.

Dryp med hvidløgsdressing, og drys med finrevet ost.

Top det hele med purløg.