Italiensk inspireret sandwich
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
 Italiensk inspireret sandwich

Italiensk inspireret sandwich

med tomatsalsa & pestomayo

I aften laver vi fantastisk Italiensk inspireret mad med masser af smag og farve. Et superlækker sandwich med hjemmelavet tomatsalsa og en smuk grøn pestomayo. Det lækre brød får ekstra smag af revet hård ost.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

1 stk

Tomat

250 g

Hakket oksekød

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Rødløg

30 g

Grøn pesto

(Indeholder Sulfitter, Mælk)

40 g

Finrevet ost

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

60 g

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)799 kcal
Energi (kJ)3341 kJ
Fedt34.04 g
Mættet fedt7.8 g
Kulhydrat83 g
Sukker11.2 g
Protein41.47 g
Salt4.6 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær tomat i små tern. Hak halvdelen af rødløg fint, og skær resten i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag. 

Bland fars
2

Bland hakket oksekød, æg* [1 stk | 2 stk] og panko med et stort nip salt* og peber* i en skål. Form fars til bøffer (2 pr. person).

Bland tomatsalsa
3

Bland hakket rødløg, tomat, hvidløg og en smule olivenolie* i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*. Bland pesto [1/2 pakke, 2P] med mayonnaise i en anden lille skål.

Steg bøffer
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg bøffer sammen med resterende rødløg i 2-3 min på hver side. Drys bøffer med revet ost, når der er 1 min tilbage af stegetiden. VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Varm brød
5

Skær brød over på langs og derefter i kvarte. Varm i ovnen i 5-6 min. 

Server
6

Smør brød med pestomayo. Fyld med bøffer, tomatsalsa og salat. Server med overskydende salat.