I aften laver vi fantastisk Italiensk inspireret mad med masser af smag og farve. Et superlækker sandwich med hjemmelavet tomatsalsa og en smuk grøn pestomayo. Det lækre brød får ekstra smag af revet hård ost.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
1 stk
Tomat
250 g
Hakket oksekød
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Rødløg
30 g
Grøn pesto
(Indeholder Sulfitter, Mælk)
40 g
Finrevet ost
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Hvidløgsfed
60 g
Blandet salat
1 stk
Æg (trin 2)
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær tomat i små tern. Hak halvdelen af rødløg fint, og skær resten i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.
Bland hakket oksekød, æg* [1 stk | 2 stk] og panko med et stort nip salt* og peber* i en skål. Form fars til bøffer (2 pr. person).
Bland hakket rødløg, tomat, hvidløg og en smule olivenolie* i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*. Bland pesto [1/2 pakke, 2P] med mayonnaise i en anden lille skål.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg bøffer sammen med resterende rødløg i 2-3 min på hver side. Drys bøffer med revet ost, når der er 1 min tilbage af stegetiden. VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Skær brød over på langs og derefter i kvarte. Varm i ovnen i 5-6 min.
Smør brød med pestomayo. Fyld med bøffer, tomatsalsa og salat. Server med overskydende salat.