Skriger børnene efter pasta og pølser? Intet problem, det tryller vi frem på mindre end en halv time. Vi laver en dejlig tomatsauce med pølse, peberfrugt, løg, fløde og hvidløg. Derefter blander vi saucen med spaghetti, og topper med frisk oregano. Så er maden klar.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)
320 g
Kålpølse
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Løg
1 pose
Oregano
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
½ dåse
Tomatpuré
4 g
Hvide Løjer & Urter
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 3)
¼ tsk
Sukker (trin 3)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, skær peberfrugt i 1 cm strimler.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Skær pølse i 1 cm skiver.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg pølse, peberfrugt og løg i 4-5 min, eller indtil gennemstegt.
Tilsæt tomatpuré [1/2 dåse, 2P] og sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk], og steg videre i 30 sek.
Sænk til middel varme.
Tilsæt madlavningsfløde, pastavand [1/2 dl | 1 dl], Hvide Løjer & Urter og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og rør rundt. Tilsæt pasta, og vend sammen.
Smag til med salt og peber.
TIP: Tilsæt et ekstra skvæt pastavand, hvis saucen virker tør.
Anret pølsepasta i dybe tallerkener.
Top med oregano.