Italiensk reje- og chorizopasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Italiensk reje- og chorizopasta

Italiensk reje- og chorizopasta

med krydret tomatsauce og snittet purløg

I aften laver vi rigtig hyggemad, som hele familien vil elske! For hvem kan sige nej til italiensk reje- og chorizopasta? Vi steger rejer og chorizo, ​​og blander dem med en fantastisk tomatsauce. Aftenens pasta er rigatoni, kendt for at være en rigtig sovsetyv! Vi topper med snittet purløg, og så er maden klar!

Tags:
Hurtig
Stærk
Allergener:
Krebsdyr
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Pasta

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

100 g

Chorizo-pølse

(Indeholder Mælk)

½ dåse

Tomatpuré

125 g

Cherrytomater

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

1 pose

Purløg

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Sukker (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3204 kJ
Kalorier (kcal)766 kcal
Fedt19.7 g
Mættet fedt4.9 g
Kulhydrat105.9 g
Sukker11.8 g
Protein39.7 g
Salt2.1 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra. Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie* i gryden. TIP: Vandet skal være salt som havvand.

Forbered råvarer
2

Hak løg fint. Skær chorizo i små tern. Snit purløg fint. Halver cherrytomater. Pres eller hak hvidløg fint.

Steg rejer
3

Krydr rejer med et nip salt*. Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg rejer i 1-2 min på hver side på, eller indtil gyldne og gennemstegt. Overfør til en tallerken. TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Steg chorizo og grøntsager
4

Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme. Steg chorizo i 2-3 min, og sænk til middel varme. Tilsæt løg, hvidløg og cherrytomater, og steg videre i 2-3 min. Pres væde fra cherrytomater ud med en ske. Tilsæt tomatpuré [1/2 dåse, 2P] og Mamas Favorit, og lad simre i 1 min.

Tilsæt pasta og rejer
5

Tilsæt pastavand [1,5 dl | 3 dl], sukker* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt pasta og rejer, og lad simre i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet. Smag til med salt* og peber*. TIP: Tilsæt mere pastavand, hvis saucen er for tyk.

Server
6

Anret reje- og chorizopasta på tallerkener. Drys med purløg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image